Μαίρη Χρονοπούλου: Η αποκάλυψη του Τσαφούλια για τη συμμετοχή της στο «Έτερος Εγώ»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε στην εκπομπή του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου, «Watch Next». Ο γνωστός σκηνοθέτης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Μαίρη Χρονοπούλου και την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά «Έτερος Εγώ». Η τελευταία εμφάνιση της σπουδαίας ηθοποιού, πριν φύγει από την ζωή, ήταν στη σειρά.

«Ήταν συγκινητικό, ήταν σαν να έπαιζε πρώτη φορά. Δεν θα ξεχάσω το τρακ, την αγωνία της. Δεν έβλεπε και καλά εκείνο το διάστημα και αυτό είναι πολύ εντυπωσιακό», ανέφερε αρχικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Στη συνέχεια ο γνωστός σκηνοθέτης είπε: «Ενώ δεν έβλεπε σχεδόν καθόλου αν δεν πήγαινες πολύ κοντά της, με το που λέγαμε “Πάμε” και ήταν στην καρέκλα και ξεκινούσε ο Τάσος Νούσιας να μπει στο δωμάτιο, έκανε “τακ” και “κλείδωνε” πάνω του. Δεν το πίστευα, ήταν ένα πράγμα από αλλού!».

«Μου έλεγε: “Έχω τρακ, ξεχνάω τα λόγια, πόσοι άνθρωποι είναι τριγύρω μου”. Της λέω: “Όλοι οι άνθρωποι που είναι τριγύρω σου, 70 άνθρωποι συνεργείο, έχουν τρακ μόνο που σε αντικρίζουν! Εσύ έχεις τρακ, γιατί είσαι σπουδαία, πάμε και μη φοβάσαι τίποτα, περιμένουμε όλοι να σε θαυμάσουμε“», πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ