Μίνα Αρναούτη: Τώρα είναι μόδα το metoo, τότε ήταν μόδα ο Παντελίδης

Με αφορμή την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, η Μίνα Αρναούτη έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται, ύστερα από το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, αλλά και στο κίνημα #MeToo.

«Όταν μεθύσεις και σε βιάσουν είσαι κρίμα και αδικημένη, ακόμα κι αν ο εισαγγελέας αποφάσισε ότι είπες ψέματα και δεν υπήρξε βιασμός. Αν πιείς όμως και μπεις σε μεθυσμένο οδηγό (ενώ δε φαινόταν) και κάνεις 18 χειρουργεία, ακόμα κι αν ο εισαγγελέας αποφασίσει ότι έλεγες την αλήθεια, τότε λένε καλά να πάθεις κι ας μην έμπαινες.

Δεν ζούμε σε έναν δίκαιο κόσμο. Τα δικαστήρια πρέπει να αποφασίζουν ανάλογα με τα γούστα και τις τάσεις της εποχής όπως φαίνεται. Τώρα είναι μόδα το metoo, τότε ήταν μόδα ο Παντελίδης. Εγώ θα πω ένα #με τη δικαιοσύνη», έγραψε σε ανάρτηση που δημοσίευσε σε στόρι στο προφίλ της η Μίνα Αρναούτη.

Ακολουθεί η δημοσίευση που έκανε η Μίνα Αρναούτη

Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη

Υπενθυμίζεται πως η Μίνα Αρναούτη έχει υποβληθεί σε 18 επεμβάσεις μετά το δυστύχημα που κόστισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ