Μίνα Αρναούτη: Τον Παντελή τον αγαπώ, ποτέ δεν θα πω κακό γι’ αυτόν – Τι την έχει πληγώσει περισσότερο

Για το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και οδήγησε την ίδια στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, αλλά και για τον πόλεμο που δέχθηκε μίλησε η Μίνα Αρναούτη.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Open Weekend” η Μίνα Αρναούτη σχολίασε ότι της αρέσει να διαβάζει φιλοσοφικά βιβλία αναζητώντας απαντήσεις στα “γιατί” της και τόνισε: “Όταν σου συμβεί κάτι τόσο δραματικό, αλλάζουν πολλά θέλοντας και μη, από ανθρώπους που είχες κοντά σου και τελικά δεν έμειναν, μέχρι ανθρώπους από το πώς διαχειρίστηκαν την κατάσταση που σου συνέβη. Τότε έβλεπα παντού εχθρούς. Δεχόμουν τόσο πόλεμο και υπήρχε τόση εμπάθεια, που όποιος άνθρωπος με πλησίαζε, αισθανόμουν πως θέλει το κακό μου… Υπήρξαν άνθρωποι στον καλλιτεχνικό χώρο, που φοβήθηκαν για τη δική τους καριέρα και απομακρύνθηκαν. Εγώ δεν ήθελα να έχω τη δημόσια στήριξη  ανθρώπων που μπορούσα να τους κάνω κακό μέσα από την ιστορία μου, αλλά υπήρξαν άνθρωποι που χάθηκαν εντελώς, και κάποιοι συνέχισαν να είναι φίλοι μου, χωρίς αυτό να φαίνεται δημόσια”

“Επειδή υπήρχε μεγάλη εμπάθεια από τους φαν του Παντελίδη, αυτομάτως κάποιος που είναι τραγουδιστής, μπορούσε να πει, αν κάνω παρέα με τη Μίνα, οι φαν του Παντελή θα μισούν κι εμένα κι ήταν ένα μεγάλο κοινό”, επεσήμανε η Μίνα Αρναούτη και αποκάλυψε: “Υπήρξε μουσικός παραγωγός, που μιλούσαμε κάθε μέρα κι όταν έγινε το ατύχημά μου, είπε σε φίλη μου ότι ήρθε στο νοσοκομείο, ότι μου έστειλε και μήνυμα, αλλά ποτέ δεν έχει εμφανιστεί στη ζωή μου, ενώ δύο ημέρες πριν από το ατύχημα μιλούσαμε…”, πρόσθεσε η Μίνα Αρναούτη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μητέρα της που υπήρξε το μεγαλύτερο στήριγμά της: “Η μάνα μου ήταν το στήριγμά μου έξι χρόνια. Το μεγαλύτερο βάρος έχει πάει σ’ αυτήν. Κανένας φίλος δεν μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος. Ήμουν σ’ ένα κρεβάτι. Στο νοσοκομείο ήμουν πεντέμισι μήνες. Η μητέρα μου αναγκάστηκε να αφήσει τη δουλειά της και να μείνει πεντέμισι μήνες στο νοσοκομείο κοντά μου. Με έξοδα δικά της και δικά μου, κι εκείνη δεν δούλευε. Αυτή τη γυναίκα κανείς δεν τη λυπήθηκε και να πούνε” τι λέμε για το παιδί της. Μια μάνα παλεύει στο νοσοκομείο”. Η υπόθεση δεν ήταν ότι ήμουν κατηγορούμενη ποτέ! Δεν ήμουν κατηγορούμενη ποτέ. Ο Παντελής ήταν πολύ αγαπητός και πάρα πολύ φίλος μου. Ποτέ δεν έχω πει κακό για τον Παντελή! Όμως εγώ τι έφταιγα που πήγα στο νοσοκομείο να ακούω όλα αυτά;” αναρωτήθηκε.

“Με έχει πληγώσει που προσπαθούσαν να βγάλουν μια εικόνα για εμένα ότι είμαι ανήθικη”, απάντησε στο ποιο θεωρεί ότι είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ειπωθεί για εκείνη. “Γιατί προσπαθούσαν να στηρίξουν κι ότι αν είναι ανήθικη σαν κορίτσι, μπορεί να κάνει διάφορα πράγματα. Αυτό βγήκε και από τους φαν και από δημοσιογράφους. Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα, λένε. Και πολλοί όταν θέλουν να με πληγώσουν ακόμη και σήμερα, προσπαθούν να πατήσουν σ’ αυτό. Δεν υπάρχει κάτι στη ζωή μου που να είναι ανήθικο, αλλά και πάλι δεν υπάρχει λόγος να απολογηθώ σε κανέναν”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ