Μίνα Αρναούτη: Μου γράφουν να μείνω ανάπηρη και ότι είμαι δολοφόνος – ΒΙΝΤΕΟ

«Μου γράφουν ότι είμαι δολοφόνος και να μείνω ανάπηρη» αποκαλύπτει η Μίνα Αρναούτη, μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για τις δυσκολίες που περνά μετά τραγικό δυστύχημα το οποίο κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Η Mίνα Αρναούτη υποβλήθηκε πρόσφατα στη 18η επέμβαση μετά το δυστύχημα. «Είναι μεγάλη ταλαιπωρία, έχω κάνει 18 επεμβάσεις κι έχω τεράστια διαστήματα αποθεραπείας. Παθαίνω ακόμα κρίσεις πανικού, συνέχεια και παντού. Σε ένα από τα χειρουργεία με έπιασε υστερία» δήλωσε.

Στη συνέχεια, η Μίνα Αρναούτη αναφέρθηκε στα μηνύματα που εξακολουθεί να δέχεται στα social media. «Ό,τι και να πω περνάει από φίλτρο. Πρώτα είμαι η συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη και μετά μετράει η γνώμη μου. Έχει περάσει στον κόσμο ότι “αυτή έκανε κακό στον Παντελίδη, άρα δεν έχει άποψη”. Μου γράφουν να μείνω ανάπηρη, ότι είμαι δολοφόνος. Νιώθω ότι δεν προχωράει η ζωή μου» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τη δίκη της υπόθεσης, η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, η Μίνα Αρναούτη ανέφερε: «Το δικαστήριο είναι στις 20 Ιανουαρίου και είναι οριστικό, δεν παίρνει άλλη αναβολή. Τόσα χρόνια δεν καταλάβαινα το θέμα της αποζημίωσης. Τώρα πολλά πράγματα δεν μπορώ να τα κάνω πια. Τώρα καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι για να προχωρήσει κάποιος μετά από ένα τέτοιο σοβαρό ατύχημα. Περιμένω να λυθεί το οικονομικό θέμα, γιατί έχω ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα, έχω χάσει τη δουλειά μου και το μέλλον είναι αβέβαιο».

Δείτε όσα δήλωσε η Μίνα Αρναούτη:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ