Μιμή Ντενίση για Μαίρη Χρονοπούλου: «Είναι ένας σπάνιος άνθρωπος γενναιόδωρος και μεγαλόψυχος»

Μετά το ατύχημα που είχε στο σπίτι της το μεσημέρι της Κυριακής (1/10), η Μαίρη Χρονοπούλου νοσηλεύεται στην εντατική στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”. Σήμερα (4/10) η Μιμή Ντενίση μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για την Μαίρη Χρονοπούλου.

Μαίρη Χρονοπούλου: «Θέλει να ζήσει, αγαπάει την ζωή, αγαπάει τους ανθρώπους» λέει ο πνευματικός της

«Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάω και εγώ πάρα πολύ, την Μαίρη πέρα από την διάσημη ηθοποιό που όλοι ξέρουμε και έχουμε αγαπήσει από τις ταινίες και το θέατρο, εγώ δεν την βλέπω έτσι, την βλέπω σαν φίλη, σαν άνθρωπο. Είναι ένας άνθρωπος γενναιόδωρος, μεγαλόψυχος, από τους πολύ σπάνιους όχι μόνο στον δικό μας χώρο, γενικά.

Είμαι πολύ κοντά της ειδικά τα τελευταία χρόνια και πραγματικά χθες ανησύχησα τρομερά και επειδή ξέρω ότι είναι γερό κόκκαλο και είναι από οικογένεια που ήταν όλοι γεροί, ελπίζω ότι θα το ξεπεράσει, ελπίζω και εύχομαι και προσεύχομαι» ανέφερε στην αρχή η Μιμή Ντενίση.

Μάκης Δελαπόρτας για Μαίρη Χρονοπούλου: «Προσευχόμαστε για εκείνη» – Τι είπε για την κατάσταση της υγείας της ηθοποιού

«Έχω επικοινωνήσει με το νοσοκομείο, ξέρω ότι ακόμα είναι σε αναμονή όλοι, περιμένουν να βελτιωθεί και νομίζω ότι όλοι πρέπει να το περιμένουμε και να στείλουμε θετική ενέργεια γιατί είναι μια γυναίκα που αγαπάμε όλοι, όλοι η Ελλάδα και εγώ ιδιαίτερα» πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ