Μικέλε Μορόνε: Η εμφάνιση με την Κλόε Καρντάσιαν και οι φήμες για νέο ειδύλλιο

Η Κλόε Καρντάσιαν και ο Ιταλός ηθοποιός Μικέλε Μορόνε πυροδότησαν φήμες για ειδύλλιο αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού εικόνες από την κοινή τους έξοδο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η Κλόε Καρντάσιαν ζει την καλύτερη ζωή της ως single μητέρα δύο παιδιών, μετά τη γέννηση του γιου της με τον πρώην της, Tristan Thompson.

Το αστέρι των Kardashians πυροδότησε φήμες για ειδύλλιο με τον Ιταλό ηθοποιό των ταινιών 365 Days, αφού οι δυο τους εθεάθησαν μαζί κατά τη διάρκεια και μετά το σόου των Dolce & Gabbana στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, όπου οι σχεδιαστές και η αδελφή της Kim Kardashian έκαναν το ντεμπούτο τους στη νέα τους συλλογή μαζί.

Στην εκδήλωση, κάθισαν ο ένας δίπλα στον άλλο, κοντά στα παιδιά της Κιμ, και τη μαμά της Κλόε, Κρις Τζένερ.

Όπως φαίνεται σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο ηθοποιός στο Instagram Story του, εκείνος και η Κλόε αργότερα έμειναν στα παρασκήνια. Τύλιξε το χέρι του γύρω της και φάνηκε να της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί. Η φωτογραφία έγινε viral, όπως και ένα άλλο βίντεο που κοινοποιήθηκε από θαυμαστές, το οποίο τους δείχνει μαζί να χορεύουν.

Κλόε Καρντάσιαν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ