Νέο μωρό στην οικογένεια Καρντάσιαν – Η Κλόε απέκτησε αγοράκι μέσω παρένθετης μητέρας

Η Κλόε Καρντάσιαν και ο πρώην σύντροφός της Τρίσταν Τόμσον καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους, ένα αγοράκι, όπως επιβεβαίωσε ένας εκπρόσωπος της σταρ των ριάλιτι της οικογένειας στο Page Six.

Η είδηση ​​ότι το ζευγάρι θα αποκτούσε ένα ακόμη παιδί μέσω παρένθετης μητέρας κυκλοφόρησε στις 13 Ιουλίου, επτά μήνες μετά τον τελευταίο χωρισμό τους.

«Η Κλόε είναι ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη για μια τόσο όμορφη ευλογία», είπε ο εκπρόσωπος της στο Page Six εκείνη την περίοδο. «Θα θέλαμε να ζητήσουμε καλοσύνη και ιδιωτικότητα ώστε η Κλόε Καρντάσιαν να μπορεί να επικεντρωθεί στην οικογένειά της», καταλήγει η δήλωση.

Πηγή κοντά στην οικογένεια ανέφερε ότι η 38χρονη και ο 31χρονος δεν είναι ξανά μαζί και δεν έχουν μιλήσει παρά μόνο για θέματα που αφορούν την 4χρονη κόρης τους, True.

Η σταρ των “Kardashians” υποδέχτηκε την True τον Απρίλιο του 2018, ένα χρόνο αφότου ο αθλητής έγινε μπαμπάς με την πρώην του, Jordan Craig. Απέκτησαν τον 5χρονο, σήμερα, Prince.

Ενώ η Καρντάσιαν και ο Τόμσον χώρισαν τον Φεβρουάριο του 2019 έπειτα από πολλαπλά σκάνδαλα απιστίας από την πλευρά του μπασκετμπολίστα του NBA, ξαναέσμιξαν την επόμενη χρονιά – μόνο και μόνο για να χωρίσουν εκ νέου όταν την κεράτωσε εκ νέου και απέκτησε ακόμη ένα παιδί με άλλη γυναίκα.

Ο Τόμσον, μετά τα πρωτοσέλιδα, παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με τη Maralee Nichols τον Μάρτιο του 2021 στα δικαστικά έγγραφα που κυκλοφόρησαν εννέα μήνες αργότερα.

«Ολόκληρη η δήλωσή του βρίσκεται σε αυτό το πράγμα, που λέει: «Κοιμήθηκα μαζί της», είπε η Κιμ Καρντάσιαν σε ένα επεισόδιο του Ιουνίου της οικογενειακής εκπομπής Hulu που καταγράφει το δράμα του Δεκεμβρίου 2021.

Η Νίκολς γέννησε έναν γιο που ονομάστηκε Theo αργότερα τον ίδιο μήνα. Η Κάιλι Τζένερ αποκάλεσε τον Τόμσον «τον χειρότερο άνθρωπο στον πλανήτη» όταν κυκλοφόρησε η είδηση, ενώ η Κόρτνεϊ έκανε λόγο για «ατελείωτη προδοσία».

Το τεστ DNA για το τρίτο παιδί του και η συγγνώμη στην Κλόε Καρντάσιαν

Ο Τρίσταν Τόμσον επιβεβαίωσε τον Ιανουάριο ότι απέκτησε ένα αγοράκι με τη Maralee Nichols μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Συγχρόνως ζήτησε μια ειλικρινή συγγνώμη από την πρώην σύντροφό του, και μητέρα της μικρής True, Κλόε Καρντάσιαν.

«Σήμερα, τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας αποκαλύπτουν ότι έκανα ένα παιδί με τη Maralee Nichols», έγραψε ο 30χρονος σταρ του NBA. «Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που η πατρότητα έχει αποδειχθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσουμε τον γιο μας με καλή διάθεση».

Και συνέχισε, «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από όσους πλήγωσα ή απογοήτευσα σε όλη αυτή τη δοκιμασία τόσο ιδιωτικά όσο και δημόσια».

Το πρώην ζευγάρι συνέλαβε τον γιο τους τον Νοέμβριο του 2021 πριν βγει στο φως η τελευταία του απιστία. Πριν από το χωρισμό τους, το πρώην ζευγάρι είχε κάνει γνωστά τα σχέδια να δώσουν στην True ένα αδελφάκι.

«Νιώθω ότι ήρθε η ώρα να αποκτήσω ένα άλλο παιδί», είπε η Khloé σε ένα επεισόδιο «Keeping Up With the Kardashians» τον Φεβρουάριο του 2021.

«Νομίζω ότι είμαι έτοιμη να επαναλάβω την εγκυμοσύνη. Αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει χρόνο. Δεν έχω ιδέα. Θέλω να είμαι προετοιμασμένη» πρόσθεσε.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ