Μιχάλης Ιατρόπουλος: Τις γυναίκες τις αγαπάω, έπινα κι έδινα τον λόγο μου ότι θα τις παντρευτώ και μετά το θυμόμουν και δεν μπορούσα να το πάρω πίσω

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Δεν είμαι ο υποδειγματικός πατέρας

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ρώτησε τον Μιχάλη Ιατρόπουλο αν έχει μετανιώσει για πράγματα που είχε πει ή είχε κάνει και ο ηθοποιός απάντησε: «Εγώ κάποτε που μίλησα το 2008 στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου… Είμαι ένας παρεξηγημένος άνθρωπος. Είπα ότι όπως υπάρχουν άνθρωποι ομοφυλόφιλοι που μας μορφώνουν και μας καλλιεργούν και είναι πιο άντρες κι από τους άντρες, υπάρχουν και οι λεγόμενοι προκλητικοί και τους ονόμασα κάπως άκομψα. Αλλά επειδή είμαι ένας λαϊκός άνθρωπος και εκφράζομαι έτσι και ξεχνιέμαι ότι είμαι στην τηλεόραση, δεν είναι ότι μου ξέφυγε, τον εννοούσα αυτόν τον χαρακτηρισμό για κάποιους που είναι προκλητικοί. Εννοώ αυτούς που έχουν κακή συμπεριφορά, για να είμαι ξεκάθαρος».

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Έπαιζα ξύλο κάθε μέρα»

Στη συνέχεια ο ηθοποιός περιέγραψε πώς παλιότερα υπερασπιζόταν ανθρώπους πιο αδύναμους ή στο περιθώριο της κοινωνίας όταν τους προσέβαλαν. Συγκεκριμένα, αφηγήθηκε: «Πρόκληση σημαίνει κακή συμπεριφορά. Όταν σου μιλάει κάποιος με απαξία, με έναν τρόπο άσχημο. Αυτό ακριβώς εννοούσα, παρεξηγήθηκε, το τόσο το κάναμε τόσο. Εν πάση περιπτώσει, το θέμα είναι ότι εγώ, αν ρωτήσετε και στη γειτονιά μου και παντού, δεν ονομάζω τους ανθρώπους, είτε είναι αδύναμοι, είτε είχαν κάποια ιδιαιτερότητα, εκείνα τα χρόνια, πριν από 35-40 χρόνια, έχω παίξει τόσο ξύλο για να μην τους πειράζουν που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Αυτό μπορεί να σας το διαβεβαιώσουν. Στη γειτονιά μου, στη Θεσσαλονίκη. Τότε ήταν της μόδας να προσβάλλουν ανθρώπους και έπαιζα ξύλο κάθε μέρα. Αυτό μπορώ να σας το επιβεβαιώσουν εκατοντάδες άνθρωποι. Για κάθε κοινωνική τάξη».

Συγχρόνως, τόνισε ότι είναι υπέρ της ισότητας των ανθρώπων και ότι παρά τη διαφορά της σημερινής κοινωνίας από την κοινωνία στην οποία μεγάλωσε, υποστήριξε ότι έχει καταφέρει να ανταπεξέλθει στις αλλαγές.

Χαρακτηριστικά, είπε: «Πάντα ήμουν υπέρ της ισότητας, τώρα όλα αυτά που λέγονται. Βεβαίως κι έχω μετανιώσει για κάποια πράγματα. Γεννήθηκα το ’65, όταν μεγαλώνεις με το “δηλητήριο” αυτό συνέχεια και πάλι, έχω σταθεί αξιοπρεπώς, σύμφωνα με το κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι της εποχής».

Τέλος για τη σχέση του με τις γυναίκες, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος σχολίασε: «Τις γυναίκες τις αγαπάω, παντρεύτηκα 4 φορές και με τη σύντροφό μου είμαστε μαζί 5 χρόνια. Πιανόμουν κορόιδο, έπινα κι έδινα τον λόγο μου ότι θα τις παντρευτώ και μετά το θυμόμουν και δεν μπορούσα να το πάρω πίσω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ