Μιχάλης Ιατρόπουλος: Δεν είμαι ο υποδειγματικός πατέρας

Καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στις 10» βρέθηκε σήμερα (7/1) ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στα παιδιά του και είπε χαρακτηριστικά ότι «Δεν είμαι ο υποδειγματικός πατέρας».

Μιλώντας για τα παιδιά του, εξήγησε αρχικά ότι: «Τα παιδιά μου τα δύο τα μεγάλα είναι τακτοποιημένα και ζουν στη Θεσσαλονίκη, η μία με τον σύζυγό της και είναι κοντά στην μητέρα τους, στις γιαγιάδες τους, έχουν μία πάρα πολύ καλή ζωή. Ο μικρός ο τελευταίος, που θα πάω να τον δω όταν τελειώσω απ’ εδώ, ζει στην Αθήνα και είναι 20 ετών».

Στη συνέχεια παραδέχθηκε πως: «Δεν είμαι ο υποδειγματικός πατέρας. Ό,τι μπόρεσα έκανα με τα δυο μου τα παιδιά τα μεγάλα, διότι εγώ ζούσα στην Αθήνα όταν ήταν πολύ μικρά και ό,τι έχουν πάρει και τα εφόδια και ότι είναι εξαιρετικά παιδιά, το οφείλουν νομίζω στην μητέρα τους περισσότερο, την Χριστίνα και όχι σ’ εμένα».

«Εγώ νομίζω ότι αυτό που προσφέρω στα παιδιά μου είναι μία ασφάλεια μέσα τους, που ξέρουν πως ό,τι και να συμβεί ο μπαμπάς είναι εκεί. Προσπάθησα και νομίζω πως ότι είχα να δώσω το έδωσα και θα το δίνω μέχρι το τέλος της ζωής μου. Με τον μικρό είμαι πιο κοντά, γιατί ουσιαστικά τον μεγάλωσα εγώ. Είναι πολύ σπάνιες οι μέρες που δεν ήμασταν μαζί μέχρι τα 15 του», πρόσθεσε.

Ακόμα, εξήγησε: «Βεβαίως και μου λείπουν στιγμές με τα άλλα μου παιδιά. Δεν χάρηκα το μεγάλωμά τους, την καθημερινότητά τους και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που με στεναχωρεί όταν το σκέφτομαι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ