Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση με αφορμή τον έναν χρόνο από τον θάνατο της μητέρας του

Μια συγκινητική ανάρτηση, με αφορμή τον έναν χρόνο από τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας, έκανε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε την Δευτέρα (1/8) στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται με την μαμά του. Στη λεζάντα της δημοσίευσής του έγραψε γλυκιά λόγια για εκείνη.

«Χρυσή μου μανούλα σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο έφυγες σαν άγγελος για να μας προσέχεις. Πάντα εδώ το χαμόγελο και η καλοσύνη σου πάντα στην καρδιά μου», αναφέρει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στην δημοσίευσή του.

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκανε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Τον Δεκέμβριο του 2021 ο ηθοποιός μίλησε με συγκίνηση στo OPEN για τον θάνατο της μητέρας του, η οποία έφυγε από τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι, ενώ αποκάλυψε τι ειπώθηκε στην τελευταία τους συνάντηση.

«Είμαι ευτυχής που μπόρεσα και παράτησα τη δουλειά μου, μου την έδωσε εκείνη την ώρα και πήγα και την είδα τρεις ημέρες. Είπαμε τα δικά μας, μου ζήτησε και συγνώμη επειδή με είχε δείρει μια φορά όταν ήμουν έντεκα χρονών. Με ρώτησε αν της κρατάω κακία και με παρηγόρησε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη και φεύγει πλήρης… Είχα την ανάγκη να της μιλήσω πριν φύγει. Και μάλιστα με παρακάλεσε να μην πάω στην κηδεία της για να μην κάνω έξοδα επειδή ήρθα από την Κρήτη.

Για μένα οι γονείς μου δεν έχουν πεθάνει. Οι άνθρωποι που αγαπάω -δεν αγαπούσα, αγαπάω- υπάρχουν, όπως και φίλοι επιστήθιοι που έχω χάσει, άπειρους δυστυχώς, δεν φεύγουν από τη ζωή μας, τους κουβαλάμε. Και νομίζω πως οι γονείς μου και ειδικά ο πατέρας μου έχουν βάλει το χεράκι τους για να σωθώ από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Το πιστεύω πάρα πολύ αυτό», δήλωσε συγκινημένος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ