Μία πορνοστάρ κατακτά την πασαρέλα – ΦΩΤΟ

Κυρίευσε την πασαρέλα στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης η Ασιάτισσα πορνοστάρ Άσα Ακίρα, με περισσότερες από 500 “ροζ” ταινίες στο ενεργητικό της και βραβευμένη για τους ρόλους της σ’ αυτές. Μάλιστα, έγραψε ιστορία αφού υπήρξε μόλις η δεύτερη Ασιάτισσα που τιμήθηκε από τη βιομηχανία του “ροζ” θεάματος με το βραβείο της καλύτερης γυναίκας ερμηνεύτριας της χρονιάς, το 2013.

Η Άσα Ακίρ εμφανίστηκε με ένα άκρως αποκαλυπτικό κιμονό και αστειεύτηκε λέγοντας ότι κάτω από αυτό κρύβεται “το κορμί μου, και ένας σωρός σιλικόνης”. Η παρουσία της Άσα όπως και άλλων σταρ του Pornhub για λογαριασμό της εταιρείας Namilia που σχεδιάζει και προωθεί σέξι ρούχα, είχε σκοπό να ενισχύσει τον ρόλο των γυναικών ανατρέποντας τα στερεότυπα.

Η εταιρεία παρουσίασε την πρώτη της κολεξιόν υπό τον τίτλο “My Pussy, My Choice,” το 2015 με σταρ διεθνούς βεληνεκούς να φορούν τα εξεζητημένα και άκρως αποκαλυπτικά ρούχα της, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, η Αλίσια Κις, η Κάρντι Μπι. Μάλιστα η Πάρις Χίλτον πρωτοστάτησε σε πασαρέλα για λογαριασμό του brand το 2018.

Η πρόσφτη κολεξιόν, την οποία παρουσίασαν η Άσα και άλλες πρωταγωνίστριες του Pornhub ονομάζεται “Herotica” και συμμετείχαν μόνο Ασιάτισσες.

Πηγή: New York Post, Daily Mail, Πηγή φωτό: Associated Press

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ