“Μετά το θάνατο του Πολ Γουόκερ δεν θέλαμε να συνεχίσουμε τα γυρίσματα”

Ο άδικος χαμός του αγαπημένου ηθοποιού Πολ Γουόκερ συγκλόνισε τους συμπρωταγωνιστές του στην ταινία Fast and Furious. Τα γυρίσματα της ταινίας σταμάτησαν για κάποιο διάστημα, όμως με τη βοήθεια του αδελφού του, ολοκληρώθηκαν.

Το Fast and Furious 7 θα βγει αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους και ο συμπρωταγωνιστής του Πολ Γουόκερ, Tyrese Gibson, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησαν όλοι οι φίλοι του ηθοποιού όταν έπρεπε να συνεχίσουν τα γυρίσματα χωρίς εκείνον.

«Ακόμα πενθούσαμε για το θάνατο του φίλου μας», είπε ο Tyrese Gibson στην huffingtonpost, και συνέχισε:

«Ήταν πολύ δύσκολο να συνεχίσουμε τα γυρίσματα. Τα πάντα σταμάτησαν. Όλα είχαν κλείσει. Η πρώτη μας σκέψη ήταν να σταματήσουμε τα γυρίσματα και να μην ολοκληρώσουμε την ταινία».

«Ο Πολ είχε ολοκληρώσει το 85% των γυρισμάτων πριν από τον πρόωρο θάνατό του. Τότε, η μητέρα του, ο πατέρας του και τα αδέλφια του μας είπαν: ‘Έχετε την υποστήριξή μας να ολοκληρώσετε την ταινία’. Αυτό μας θύμισε κάτι που ξέραμε ήδη. Ο Πολ δεν ήταν εγωιστής. Δεν θα μας έλεγε ποτέ να σταματούσαμε αν συνέβαινε κάτι σε εκείνον», είπε ο Tyrese Gibson και συμπλήρωσε:

«Ήταν ένας από τους καλύτερους ανθρώπους του κόσμου. Φρόντιζε τους πάντες με τον ίδιο τρόπο και δεν έκανε διακρίσεις. Ήταν το καλύτερο παιδί. Μας στιγμάτισε όλους ο θάνατός του. Δεν ήταν μόνο μία απώλεια για μας. Ήταν και μία τραυματική εμπειρία καθώς ‘έφυγε’ τόσο αναπάντεχα».  

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Βιν Ντίζελ δεν ξεχνά τον Πολ Γουόκερ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ