Μελίνα Νικολαΐδη: Η βραδινή έξοδος στη Δέσποινα Βανδή και το τραγούδι που της αφιέρωσε η μητέρα της

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Αυτή την περίοδο, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη βρίσκεται στην Ελλάδα, με αφορμή τις διακοπές του Πάσχα.

Το βράδυ της Κυριακής 13 Απριλίου, η Μελίνα Νικολαΐδη έδωσε το «παρών» στην τελευταία εμφάνιση της μητέρας της στην Αθήνα, για τη φετινή καλλιτεχνική σεζόν. Στο πλευρό της βρισκόταν και ο σύντροφός της, Δημήτρης Φιντιρίκος.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όπως φάνηκε και από σχετικές αναρτήσεις στα social media, η Δέσποινα Βανδή κατέβηκε από την πίστα, πλησίασε το τραπέζι όπου καθόταν η κόρη της μαζί με τον σύντροφό της και της αφιέρωσε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Έχω εμένα».

Η Μελίνα Νικολαΐδη υποδέχθηκε τη μουσική αφιέρωση με ενθουσιασμό, καθώς σιγοτραγουδούσε το κομμάτι μαζί με τη μητέρα της, δείχνοντας πως πρόκειται για ένα τραγούδι που αγαπά ιδιαίτερα.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.