Αυτή την περίοδο, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη βρίσκεται στην Ελλάδα, με αφορμή τις διακοπές του Πάσχα.
Το βράδυ της Κυριακής 13 Απριλίου, η Μελίνα Νικολαΐδη έδωσε το «παρών» στην τελευταία εμφάνιση της μητέρας της στην Αθήνα, για τη φετινή καλλιτεχνική σεζόν. Στο πλευρό της βρισκόταν και ο σύντροφός της, Δημήτρης Φιντιρίκος.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όπως φάνηκε και από σχετικές αναρτήσεις στα social media, η Δέσποινα Βανδή κατέβηκε από την πίστα, πλησίασε το τραπέζι όπου καθόταν η κόρη της μαζί με τον σύντροφό της και της αφιέρωσε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Έχω εμένα».
Η Μελίνα Νικολαΐδη υποδέχθηκε τη μουσική αφιέρωση με ενθουσιασμό, καθώς σιγοτραγουδούσε το κομμάτι μαζί με τη μητέρα της, δείχνοντας πως πρόκειται για ένα τραγούδι που αγαπά ιδιαίτερα.