Μελίνα Νικολαΐδη – Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Το παρασκήνιο της σχέσης τους και η στάση του Ντέμη Νικολαΐδη

Φουλ ερωτευμένη είναι το τελευταίο διάστημα η κόρη της Δέσποινας Βανδή. Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Η Δέσποινα Βανδή ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη

Το πρωί της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή “Happy Day” έγινε γνωστό το παρασκήνιο της γνωριμίας και της σχέσης του ζευγαριού. Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, η Μελίνα Νικολαΐδη πήγαινε γυμναστήριο στην Γλυφάδα μαζί με την μητέρα της και εκεί γνώρισε τον γοητευτικό personal trainer.

Η 19χρονη και ο 34χρονος ένιωσαν απευθείας έντονη έλξη και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Οι δυο τους είναι μαζί από το περασμένο καλοκαίρι, λίγο πριν η κόρη της Δέσποινας Βανδή φύγει για Λονδίνο όπου σπουδάζει υποκριτική.

Μελίνα Νικολαΐδη: «Λιώνει» στο γυμναστήριο – Το βίντεο που δημοσίευσε ο σύντροφός της

Παρά την απόσταση, τόσο η Μελίνα Νικολαΐδη όσο και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ταξιδεύουν συχνά για να Αθήνα – Λονδίνο για να περνούν χρόνο μαζί.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε μάλιστα πως Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έχει ήδη γνωρίσει τον πατέρα της συντρόφου του, Ντέμη Νικολαΐδη.

Μελίνα Νικολαΐδη: Χέρι-χέρι με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη ακόμη και στο αυτοκίνητο

«Τον έχει γνωρίσει και έχει πάρει την έγκριση. Ο Αλέξανδρος πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνούν υπέροχα. Είναι πολύ αγαπημένοι» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια ενώ σημείωσε πως και η μητέρα του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη έχει γνωρίσει την Μέλίνα Νικολαΐδη και την συμπαθεί πολύ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ