Μελέτης Ηλίας για «Άγριες Μέλισσες»: Πίστευα ότι η σειρά δεν θα τραβήξει

Στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε καλεσμένος ο Μελέτης Ηλίας.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε πως η πρώτη εκπομπή που βγήκε ποτέ ήταν της Ελένης Μενεγάκη, ενώ παράλληλα μίλησε για «Το Σόι σου», το θέατρο αλλά και την πορεία του στην τηλεόραση.

«Και θυμάμαι πως δεν μίλαγα και με σκούνταγε η Βάσω Λασκαράκη και μου έλεγε ”έλα μίλα”. Νομίζω είναι θέμα τύχης. Υπάρχουν πολύ ικανοί ηθοποιοί οι οποία δεν έχουν βγει στο κατάλληλο timing. Εγώ στα 34 έκανα κάστινγκ και έμεινα για μία 10ετία. Παιδιά που έβλεπαν το «Σόι» είναι πλέον, φοιτητές. Έχει πολύ δημοφιλία και στο Youtube», είπε ο Μελέτης Ηλίας αναφερόμενος στο «Σόι σου».

Παράλληλα, όσον αφορά στις τηλεοπτικές του επιλογές ο δημοφιλής ηθοποιός σημείωσε πως φέτος το ζητούμενό του ήταν να κάνει κάτι που δεν τον είχε συνηθίσει ο τηλεθεατής:

«Φαίνεται πως αρέσει. Στο κομμάτι της υποκριτικής πρέπει να παίζεις διαφορετικούς ρόλους. Θεωρώ πως μέσα σε αυτή την ποικιλία ο καθένας θα βρει αυτό που του ταιριάζει. Επίσης, ανάμεσα σε αυτά υπάρχουν και κάποια διαμάντια. Πολλές φορές αυτό μπορεί να είναι και θέμα τύχης. Με είχαν καλέσει στις “Μέλισσες”. Εμένα με φόβισε το εποχής και το κάθε μέρα. Πίστευα πως η σειρά δεν θα τραβήξει και δεν πήγα αλλά τελικά τώρα υπάρχουν πάρα πολλά εποχής. Βλέπω και το “Ναυάγιο” και τον “Έρωτα Φυγά”».

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ο δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στην παράσταση «Φιλούμενα Μαρτουράνο» στο θέατρο «Δημήτρης Χορν» με τη Μαρία Ναυπλιώτου και αναφορικά με την συμμετοχή του στην παράσταση είπε πως καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισε το γεγονός πως σε αυτήν παίζουν οι Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και Μαρία Ναυπλιώτου.

«Ο Οδυσσέας είναι ένα παιδί μάλαμα και ένας φοβερός σκηνοθέτης. Δεν με ένοιαζε πόσα λόγια θα πω και εάν θα φωτίζομαι. Εάν μου έλεγε ο Οδυσσέας πως το μόνο που θα κάνεις είναι να μεταφέρεις αυτή την κούπα καφέ, θα το έκανα».

«Μου έχει τύχει μια παράσταση να πάει καλά αλλά δεν με επηρέαζε τότε. Πλέον με επηρεάζει εάν δεν πάει καλά μία παράστασης. Αποτυχίες και επιτυχίες μπορείς να κάνεις πολλές», είπε ο ηθοποιός σχολιάζοντας γενικά για τις παραστάσεις που έχει συμμετάσχει.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στην κόρη του.

«Είναι πολύ συνειδητοποιημένη για την ηλικία της. Η κόρη μου μού έχει κάνει την πιο σκληρή κριτική. Την είχα φέρει στις πρόβες και έβλεπε όταν μου έδινε οδηγίες ο σκηνοθέτης και όταν ήρθε στην παράσταση μού είπε “δεν έκανες ότι σου είπε ο σκηνοθέτης αλλά προσπάθησε”. Και εγώ σκεφτόμουν ποιον έχω δίπλα μου, τον Σπίλμπεργκ;”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ