Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Η αναποδιά με την απεργία στο Χόλιγουντ – Στον «αέρα» το ντοκιμαντέρ με το Netflix

Η παραγωγή των μελλοντικών έργων του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix έχει γίνει «δύσκολη» λόγω της απεργίας των συγγραφέων του Χόλιγουντ, δήλωσε πηγή κοντά στο ζευγάρι.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex κυκλοφόρησαν ένα ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων με τίτλο «Harry and Meghan» τον περασμένο Δεκέμβριο – το πρώτο έργο που προέκυψε από τη συμφωνία 80 εκατομμυρίων που υπέγραψαν με το δίκτυο το 2020, λίγο μετά την παραίτησή τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Τρεις εβδομάδες αργότερα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, κυκλοφόρησαν τη δεύτερη παραγωγή τους στο Netflix, «Live to Lead», η οποία αφορούσε τους παγκόσμιους ηγέτες που έχουν αγωνιστεί για την κοινωνική δικαιοσύνη.

Τώρα, το ζευγάρι λέγεται ότι βρίσκεται σε συνομιλίες για την προβολή ενός τρίτου ντοκιμαντέρ του Netflix για ανθρωπιστικά ζητήματα στη Νότια Αφρική, το οποίο θα τους δει να συναντούν τις τοπικές κοινότητες.

Ωστόσο, μια πηγή κοντά στους Σάσεξ είπε στην Daily Telegraph ότι ήταν «δύσκολο» να προχωρήσουν με οποιοδήποτε έργο του Netflix λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας στο Χόλιγουντ.

Όσα ξέρουμε για το νέο βήμα της Μέγκαν και του Χάρι

Δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση για το τι θα αφορά το νέο πρόγραμμα, αλλά η Sunday Mirror ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι το ζευγάρι θα μπορούσε να παρουσιαστεί να βοηθά στην κατασκευή σπιτιών στα χωριά που επισκέπτονται.

Μια πηγή είπε στην εφημερίδα ότι οι κάμερες θα ακολουθούν τους Sussexes «καθώς επισκέπτονται συγκροτήματα και μοιράζονται ιατρική εκπαίδευση», με την παραγωγή να αναλαμβάνει το Netflix μαζί με το Ίδρυμα Archewell του ζευγαριού.

Η πηγή πρόσθεσε: «Η Μέγκαν θέλει ιδιαίτερα να μοιραστεί πληροφορίες σχετικά με τον ασφαλή τοκετό με τις γυναίκες που συναντά».

Ωστόσο, μια αναφορά στο Page Six ισχυρίστηκε ότι θα μπορούσε να είναι μια σόλο παραγωγή για τον Χάρι, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία πήγε επίσης στην Αφρική για να ευαισθητοποιήσει τις νάρκες ξηράς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ