Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Έφτασαν στον Καναδά για τους Αγώνες Invictus

Στον Καναδά βρίσκονται η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι προκειμένου να συμμετέχουν σε μία εκδήλωση για την αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη διοργάνωση των Αγώνων Invictus.

Το ζευγάρι, που μόλις 24 ώρες πριν εγκαινίασε την νέα ιστοσελίδα του Sussex.com, έφτασε στο Βανκούβερ με ιδιωτικό τζετ για να ξεκινήσει μια τριήμερη επίσκεψη που συνδέεται με την εκδήλωση του 2025.

Αποκλειστικές φωτογραφίες έδειξαν το τζετ του ζευγαριού να προσγειώνεται στο Βανκούβερ μετά από μια δίωρη πτήση από τη Σάντα Μπάρμπαρα, όπου βρίσκεται το πλησιέστερο αεροδρόμιο στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο.

Ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται στο Διεθνές Αεροδρόμιου του Βανκούβερ με ένα πράσινο παλτό και μπλε τζιν. Το ζευγάρι θα παρευρεθεί στην εκδήλωση «Vancouver Whistler 2025 One Year to Go», η οποία ξεκινάει σήμερα και θα διαρκέσει ως την Παρασκευή.

Ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά Καρόλου αναμένεται να μιλήσει για το πόσο ξεχωριστός είναι ο Καναδάς για τον ίδιο και την σύζυγο του. Η άφιξή τους στον Καναδά έγινε την ίδια ημέρα με την ανακοίνωση ότι η Μέγκαν Μαρκλ υπέγραψε μια νέα συμφωνία για podcast με την Lemonada Media.

Η δούκισσα και ο δούκας του Σάσσεξ έχουν λήξει την συνεργασία τους με το Spotify και το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι επιχειρούν να αλλάξουν επικοινωνιακή στρατηγική. Η νέα ιστοσελίδα τους έχει ήδη προκαλέσει τριγμούς με το βρετανικό Παλάτι.

Πηγές ανέφεραν στην Daily Mail ότι το ζευγάρι δεν συμβουλεύτηκε τους αξιωματούχους του Παλατιού για να χρησιμοποιήσει τους βασιλικούς τίτλους του. Το πρωτόκολλο απαγορεύει στους γαλαζοαίματους να χρησιμοποιούν τους βασιλικούς τίτλους τους για εμπορικούς σκοπούς. Ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο πώς σκοπεύει να κινηθεί το ζευγάρι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ