Μέγκαν Μαρκλ: Καλεσμένη στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις

Η Μέγκαν Μαρκλ επιστρέφει στο προσκήνιο με συνέντευξή της στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις. Η συνέντευξη αναμένεται να προβληθεί σήμερα, Πέμπτη. Η Δούκισσα του Σάσεξ δίνει τη δεύτερη συνέντευξή της μετά την αποχώρησή της από τα πριγκιπικά της καθήκοντα. Η πρώτη ήταν τον Απρίλιο στην Όπρα Γουίνφρεϊ που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Η Μέγκαν Μάρκλ, στη συνέντευξή της στην Έλεν, μίλησε για τα πρώτα χρόνια που προσπαθούσε να χτίσει την καριέρα της στην υποκριτική και έδινε τον δικό της αγώνα. Σημείωσε ότι ερχόταν με το αυτοκίνητό της και πάρκαρε στην πύλη 3 όπου πηγαινοερχόταν και οι φρουροί ασφαλείας της έλεγαν “καλή τύχη, μακάρι να πάρεις τον ρόλο. Οπότε σήμερα το να οδηγήσω εδώ ήταν πολύ διαφορετικό” τόνισε στο trailer της συνέντευξης η Δούκισσα του Σάσεξ, η οποία επέλεξε να φορέσει μια μπλούζα Oscar De La Renta αξίας 1.991 λιρών και μαύρο παντελόνι.

Παλαιότερα ήταν έντονη η φήμη ότι η Μέγκαν θα έδινε την πρώτη συνέντευξή της μετά την παραίτηση από τα πριγκιπικά καθήκοντα στην Έλεν, αλλά τελικά έγινε στην Όπρα. Ωστόσο, οι δύο γυναίκες είναι πολύ καλές φίλες. Είχαν συναντηθεί τυχαία σε καταφύγιο αδέσποτων στο Λος Άντζελες όπου η Έλεν ενθάρρυνε τη Μέγκαν να υιοθετήσει το πρώτο της σκυλάκι, τον Μπόγκαρτ, και έκτοτε έχουν διατηρήσει επαφές.

Η Έλεν και η σύζυγός της Πόρτια ντε Ρόσι, μάλιστα, ταξίδεψαν στο Λονδίνο μετά τη γέννηση του Άρτσι για να επισκεφθούν το ζευγάρι, και είχε σημειώσει στο σόου της: “Βλέπω τις επιθέσεις που δέχονται και δεν είναι δίκαιο. Είναι δύο από τους πιο προσγειωμένους και συμπονετικούς ανθρώπους που ξέρω, κάνουν τόσο καλό για τον κόσμο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ