Μαζωνάκης: Βραδινό μπάνιο στα νότια προάστια – Οι βουτιές κάτω από τα αστέρια

Ο Γιώργος  Μαζωνάκης είναι λάτρης του καλοκαιριού και της θάλασσας.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής πήγε για βραδινό μπάνιο σε παραλία των νοτίων προαστίων της Αττικής και το απόλαυσε ιδιαίτερα, όπως αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, όπου δημοσίευσε φωτογραφίες.

Μαζωνακης μπανιο

“Θάλασσα, Νότια προάστια τη νύχτα…” έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης στη λεζάντα της φωτογραφίας. Όπως φαίνεται από τις βουτιές υπό το φως των αστεριών, ο τραγουδιστής είναι σε πολύ καλή φόρμα. 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης απόλαυσε το φετινό καλοκαίρι

 

 

“Με την πρώτη ηλιαχτίδα σηκώνομαι και λέω ένα ευχαριστώ στον Θεό. Όχι μόνο για όσα απλόχερα μου έχει προσφέρει αλλά κυρίως γιατί αναπνέω. Μία ακόμα ημέρα ανάσας είναι μία ακόμα ημέρα ζωής!” είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του στο Gala.

“Αγωνίζομαι, προσπαθώ να μην είμαι άνθρωπος της ύλης. Το σπίτι μου το ζω. Δεν είμαι δέσμιος των ρούχων, των παπουτσιών, των αξεσουάρ. Όλα αυτά μου προσφέρουν τη χαρά της στιγμής” προσθέτει.

“Θυμάμαι μικρό παιδί να ξυπνώ τα Σαββατοκύριακα τα απογεύματα κουρασμένος από το ξενύχτι. Ήξερα όμως ότι το είχα διαλέξει και ότι έπρεπε να κάνω υπομονή. Έχω δουλέψει πολύ. Ασταμάτητα και αδιαμαρτύρητα. Κάποιοι με ρωτούν αν έχασα τα χρόνια της αθωότητας. Εγώ το επέλεξα” περιγράφει.

“Κάθε επιλογή έχει το τίμημά της. Μια μέρα είπα στη μάνα μου ότι είμαι κουρασμένος. Πολύ λογικά εκείνη μου απάντησε: “Τι να σου κάνω, παιδάκι μου, εσύ το διάλεξες””” υπογράμμισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ