Μάθιου Πέρι: Οι πρώτες απαντήσεις από την τοξικολογική – «Δεν είχε μεθαμφεταμίνη στον οργανισμό του τη στιγμή του θανάτου του»

Ο τραγικός θάνατος του Μάθιου Πέρι δεν ήταν αποτέλεσμα υπερβολικής δόσης φαιντανύλης ή μεθαμφεταμίνης, όπως δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος έφτασε στο απόγειο της φήμης μετά την απόκτηση ενός ρόλου στη σειρά«Friends», πέθανε το Σάββατο από προφανές περιστατικό  πνιγμού στο σπίτι του στην Καλιφόρνια. Ήταν 54 ετών.

Πηγές επιβολής του νόμου είπαν στο TMZ ότι οι ερευνητές πραγματοποίησαν ένα πρώτο τεστ στον ηθοποιό που αποκάλυψε ότι δεν είχε φαιντανύλη ή μεθαμφεταμίνη στον οργανισμό του τη στιγμή του θανάτου του.

Μάθιου Πέρι
Η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε ο ηθοποιός

Αυτήν τη στιγμή διεξάγονται περαιτέρω τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες όμως μπορεί να πάρουν μήνες για να διαπιστωθεί η επίσημη αιτία θανάτου.

Πηγές είπαν στο πρακτορείο ότι στο κατάλυμα βρέθηκαν συνταγογραφούμενα φάρμακα και θα αποτελέσουν μέρος της επανεξέτασης, κάτι που είναι κοινή πρακτική.

Ο Πέρι ήταν περισσότερο γνωστός για το ρόλο του αστείου Τσάντλερ Μπινγκ στο «Friends» για 10 χρόνια, στο πλευρό των Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc και David Schwimmer.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ