Βίντεο: Το χαριτωμένο σκυλάκι που δεν μπορεί να καταλάβει πώς λειτουργούν οι σκάλες

Η εκμάθηση νέων πραγμάτων απαιτεί πάντα χρόνο. Ακόμη και τα πράγματα που καταλαβαίνουμε ότι είναι απλά, μπορεί να είναι δύσκολα αν τα κάνει κάποιος για πρώτη φορά. Όπως αυτό το σκυλάκι με τις σκάλες.

Η χρήστης του TikTok Robin Bilby (@ robinjbilby ) μοιράστηκε ένα βίντεο με τα σκυλιά της, τα οποία καλούσε να ανέβουν από το υπόγειο. Τα σκυλιά έπρεπε να ανέβουν τρέχοντας τις σκάλες. Το μικρότερο όμως της παρέας δεν ήταν εξοικειωμένο ακόμα με το ανέβασμα με αποτέλεσμα αντί αν ανεβαίνει τα σκαλοπάτια να περνάει ανάμεσα στο κενό.

Η Robin έχει τέσσερα σκυλιά και στο βίντεο των 36 δευτερολέπτων δείχνει πώς ένα από τα σκυλιά της, ένα κουτάβι Australian Shepherd , ήταν πραγματικά μπερδεμένο σχετικά με το πώς να ανέβει τις σκάλες, αλλά όχι με τον τρόπο που θα περιμέναμε.

@robinjbilby King is trying to figure out how the basement stairs work. 😂 #australianshepherdsoftiktok #puppiesoftiktok #puppytraining @frankbilby1 ♬ original sound – Robin Bilby

«Ο King προσπαθεί να καταλάβει πώς λειτουργούν οι σκάλες του υπογείου», γράφει η λεζάντα του βίντεο, προσθέτοντας ένα πολύ απαραίτητο emoji με γέλια.

Τα υπόλοιπα σκυλιά στη συνέχεια κατεβαίνουν για να του δείξουν το… κόλπο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ