Το σατανικό σχέδιο πριν την χωρίσει – Δηλητηρίασε τον σύντροφό της λίγες ώρες αφότου κληρονόμησε 30 εκατομμύρια δολάρια

Μια γυναίκα από τη Βόρεια Ντακότα δηλητηρίασε θανάσιμα τον σύντροφό της αφού έμαθε για τα σχέδιά του να την εγκαταλείψει, επειδή είχε κληρονομήσει 30 εκατομμύρια δολάρια λίγες ώρες νωρίτερα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Ina Thea Kenoyer, 47 ετών, κατηγορήθηκε τη Δευτέρα (30/10) για τη δολοφονία του 51χρονου Steven Edward Riley Jr στις 5 Σεπτεμβρίου, μια φρικτή πράξη που σύμφωνα με τους αστυνομικούς οφείλεται σε «οικονομικά κίνητρα».

«Αυτή η υπόθεση ήταν εξαιρετικά περίπλοκη», είπε ο Διοικητής Ερευνών, του Αστυνομικού Τμήματος Minot.

Ο Ράιλι αρρώστησε όταν συναντήθηκε με τον δικηγόρο του στις 3 Σεπτεμβρίου για να εισπράξει το τεράστιο ποσό κληρονομιάς, περιέγραψαν μάρτυρες στους ανακριτές.

Η 47χρονη δεν κάλεσε το 911 παρά μόνο την επόμενη μέρα. Όταν έφτασαν οι διασώστες, βρήκαν τον 51χρονο χωρίς τις αισθήσεις του και να μην ανταποκρίνεται στο σπίτι του στο Μινότ. Πέθανε στο νοσοκομείο την επόμενη μέρα.

Η νεκροψία διαπίστωσε ότι πέθανε έπειτα από κατάποση αντιψυκτικού. Η εισαγγελία πιστεύει ότι η Kenoyer έβαλε το αντιψυκτικό στο φαγητό του άτυχου άνδρα..

Η κατηγορούμενη υποστηρίζει την αθωότητά της σε μια σειρά από αναρτήσεις στο Facebook τις ημέρες πριν από τη σύλληψή της, υποστηρίζοντας ότι ο Ράιλι είχε αυτοκτονήσει.

Η Κενόγιερ είπε στους ερευνητές ότι σχεδίαζε να χωρίσει την εκπληκτική κληρονομιά του Ράιλι, η οποία υπολόγιζε ότι ήταν περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια, με τον γιο του. Ισχυρίστηκε ότι είχε δικαίωμα στην περιουσία.

Επιπλέον, ο Riley είχε αποκαλύψει τα σχέδια να διακόψει το ειδύλλιο λίγο μετά τη λήψη του τεράστιου ποσού, με αποτέλεσμα οι ερευνητές να θεωρήσουν ότι τον δηλητηρίασε για να εξασφαλίσει το μεγάλο ποσό.

«Αναπαύσου εν ειρήνη μπαμπά… Ένιωθα ότι ήταν εκείνη πίσω από αυτό, έτσι όπως έγιναν όλα, αλλά μακάρι να είχαμε κάνει σχέδια να δούμε ο ένας τον άλλον νωρίτερα», έγραψε στο Facebook ο θλιμμένος γιος του Ράιλι. «Ελπίζω να πάρει αυτό που της αξίζει που σε πήρε από αυτόν τον κόσμο» σχολίασε στη συνέχεια.

Η Kenoyer κρατείται χωρίς εγγύηση στο κέντρο κράτησης της κομητείας Ward και εκπροσωπεί τον εαυτό της, δείχνουν τα δικαστικά αρχεία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ