Μαριάντα Πιερίδη: Δεν μετανιώνω για τη συνέντευξη που έδωσα – Ας προσέχατε εσείς τα αγοράκια.

Στην κάμερα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου μίλησε η Μαριάντα Πιερίδη. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και  στην προσωπική της ζωή, αφού έγινε γνωστή η είδηση πως με τον Δημήτρη Κατριβέση έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους.

«Είμαι μια χαρά στη προσωπική μου ζωή. Ο σύντροφός μου αισθάνεται πολύ σίγουρος για το επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα, ξέρει τι είμαι» ανέφερε η Μαριάντα Πιερίδη.

Στη συνέχεια είπε ότι: «Δεν μετανιώνω για τη συνέντευξη που έδωσα και μίλησα για τον γάμο μου. Ό,τι έρχεται… Έτσι χύμα, έτσι πρέπει, αυτή είναι η δική μου άποψη. Ας προσέχατε εσείς τα αγοράκια. Να προσέχετε για να μας έχετε».

Υπενθυμίζετε ότι ο Δημήτρης Κατριβέσης μιλώντας πρόσφατα στις τηλεοπτικές κάμερες είχε σημειώσει πως: «Με βλέπεις να ενοχλούμαι με τα σχόλια για την προσωπική μου ζωή; Δεν ασχολούμαι. Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή».

«Με τη γυναίκα μου μαζί κοιμόμαστε, μαζί ξυπνάμε, βγαίνουμε παρέα. Η Μαριάντα σήμερα είναι με το παιδί. Επιλέξαμε να κάνει baby sitting η Μαριάντα και να έρθω εγώ στην κουμπαρούλα μας», είχε προσθέσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ