Μαριάντα Πιερίδη: Δέχτηκα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης από γυναίκες

Στην πρεμιέρα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη βρέθηκε η Μαριάντα Πιερίδη. Η γνωστή τραγουδίστρια που το καλοκαίρι παρουσίαζε την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Open μίλησε, μεταξύ άλλων και για τα όσα συνέβησαν με τον σύζυγό της τον τελευταίο καιρό.

«Είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό μου, πάντα μου αρέσει να μιλάω και να λέω τα πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή μου. Δεν θα κάτσω να πω τα πράγματα αναλυτικά, αλλά είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να έχω δίπλα μου ανθρώπους παρέα και να με στηρίζουν. Ή αν διαφωνούν μαζί μου, να μου που ότι “Ξέρεις τι; Εκεί ίσως έχεις λάθος”» εξήγησε αρχικά.

Στη συνέχεια προσέθεσε πως: «Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι βρέθηκα να λέω κάτι, για το οποίο να σκέφτομαι «Μήπως έκανα λάθος που ανοίχτηκα τόσο;» και ξαφνικά να γίνεται μια καταιγίδα από χιλιάδες μηνύματα από γυναίκες. Οι οποίες μου έλεγαν πράγματα κι έλεγα “Δεν είναι δυνατόν να τα έχουν ζήσει όλα αυτά”».

«Είδα πόσα πράγματα συμβαίνουν γύρω μας. Είμαι πάρα πολύ καλά. Ο μικρός είναι πολύ καλύτερα από όλους εμάς και αυτό είναι το μόνο που με νοιάζει. Είμαι άνθρωπος που δεν χαλάω με κανέναν τη σχέση μου. Δεν έχω κακές σχέσεις με τους πρώην μου, ούτε με τον Δημήτρη» είπε.

Ακόμα ανέφερε ότι: «Θέλω να έχω σταθερότητα, μου αρέσει η σταθερότητα για να μπορώ να είμαι στην δουλειά μου καλά, να είμαι χαρούμενη και να έχω θετική ενέργεια την ώρα που θα ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου. Δεν μπορώ να κρυφτώ και δεν θέλω κιόλας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ