Μαριάντα Πιερίδη: «Έγινε κάτι που είναι σκληρό και αιτία χωρισμού» – Τι αποκάλυψε

Η Μαριάντα Πιερίδη ήταν καλεσμένη στην Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης 20/9. «Έγινε κάτι που σε μια σχέση είναι αιτία χωρισμού», αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια και ξεκαθάρισε όσα συμβαίνουν στον γάμο της. Αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον σύζυγό της και μίλησε για την προσωπική της ζωή και τα μηνύματα που έλαβε.

«Για να το ξεκαθαρίσω και αυτό. Περίεργη περίοδος. Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής που ήταν σοκαριστικό. Δεν έχει τύχει να το αντιμετωπίσω ξανά στην προσωπική μου ζωή. Το μοιράστηκα με την Φελίσια γιατί εκείνη τη στιγμή ήταν δίπλα μου και… μαζικά εγκεφαλικά. Μου έστειλαν πολλά σε μήνυμα. Το έψαξα γιατί είμαστε 9 χρόνια μαζί» ανέφερε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Το λέω ξεκάθαρα γιατί είναι κάτι που συμβαίνει. Όλο αυτό ήταν ένα τσουνάμι που με πήρε και με σήκωσε και με έριξε ξανά. Χαμός. Μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Ό,τι και αν είναι, είναι σκληρό και αιτία χωρισμού, αλλά όταν είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, καταλαβαίνεις ότι μπορεί να είσαι κι εσύ. Το θέμα είναι ότι όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο κι όταν κι ένας άλλος άνθρωπος παρακολουθεί αυτό που κάνεις στην τηλεόραση και σε βλέπει και φροντίζει εκείνη τη στιγμή που είσαι σε διάλειμμα να σου στείλει κάτι» πρόσθεσε η Μαριάντα Πιερίδη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ