Μαριάννα Τουμασάτου: Συνεχίζω να πηγαίνω σε πορείες – Έχω εξηγήσει στην κόρη μου ότι θα πολεμάω μέχρι τέλους γι’ αυτά που πιστεύω

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη παραχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου. Η γνωστή ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στις πορείες διαμαρτυρίας, αλλά και στην κόρη της.

Συγκεκριμένα η Μαριάννα Τουμασάτου, μεταξύ άλλων, είπε: «Στο σχολείο αγωνιζόμουν για τα δικαιώματα των μαθητών, ήμουν “όπου γάμος και χαρά η μπιρμπίλω πρώτη”. Ήμουν στο δεκαπενταμελές, ήμουν οργανωμένη, ήμουν κομματικοποιημένη, είχα μία συνείδηση απέναντι σ’ αυτά τα πράγματα και διεκδικούσα αυτά που πίστευα ότι έπρεπε να γίνουν.

Είναι χαρά μου η κόρη μου να κάνει κοπάνες, να πάει σε πορείες και να διεκδικεί το δίκιο της με ευγένεια, χωρίς να προσβάλει, χωρίς να θίξει, αλλά και χωρίς να υποχωρήσει αν θεωρεί ότι αδικείται. Συνεχίζω να πηγαίνω σε πορείες. Έχω εξηγήσει στην κόρη μου ότι θα πολεμάω μέχρι τέλους γι’ αυτά που πιστεύω».

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Δεν ισχύει ότι τα παιδιά μας γίνονται αντίγραφο μας. Θα κρατήσουν από εμάς ό,τι θέλουν. Μπαμπάς και κόρη έχουν κάνει κόμμα στο σπίτι και εγώ φαίνομαι η πιο αυστηρή. Ο δεσμός της μητέρας με τα παιδιά είναι αδιάρρηκτος. Δεν διαφωνούμε ποτέ μπροστά στην κόρη μας με τον Αλέξανδρο Σταύρου, κρατάμε κοινή γραμμή σε αυτά που λέμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ