Μαρία Σολωμού: Η συμβουλή που δίνει στον γιο της – Τι ανέφερε για το ενδεχόμενο να κάνει εκπομπή στην τηλεόραση

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον μονάκριβο γιο της, Αλέξανδρο.

Μαρία Σολωμού: «Το θεωρώ φθηνό να κάνω σχέση με τον πρώην κάποιας που έχω δει, έχω χαιρετήσει, το θεωρώ πο@ταν@ά»

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέφερε: «Ο γιος μου, μου λέει για τα podcast “μην μιλάς για εμένα“. Γιατί λέω συνήθως στον αέρα “ο γιος μου δεν θα το έκανε αυτό”. Εντάξει, του αρέσουν. Η συμβουλή που του δίνω για τις γυναίκες είναι να τις σέβεται. Βλέπουμε τι γίνεται στον κόσμο».

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο να κάνει εκπομπή στην τηλεόραση, η ίδια δήλωσε «Υπήρχαν συζητήσεις μήπως έκανα τηλεόραση, αλλά αυτά που κάνω δεν νομίζω πως αφορούν τον κόσμο, δεν είναι juicy πράγματα. Νομίζω το YouTube μου ταιριάζει καλύτερα γιατί έχει μεγαλύτερη άνεση. Κάποια πράγματα δεν είναι για την τηλεόραση, όπως τα podcast μου».

Μαρία Σολωμού: Ο λόγος που δεν «καίγεται» να βρίσκεται στην τηλεόραση και η απιστία που έπιασε στα 19 της

«Στα podcast μου χτυπιέμαι, δεν είμαι έτσι κανονικά απλά έτσι είναι το concept. Δεν ακούω τα αρνητικά σχόλια, είναι μπούρδες, ό,τι γουστάρεις μπορείς να κάνεις, χωρίς ταμπέλες. Το ότι έχουμε κάποιους ηθοποιούς που παρουσιάζουν καλά, τους κάνει λιγότερο καλούς ηθοποιούς; Εγώ ξεκίνησα με podcast και τουλάχιστον αυτό που έχω καταφέρει είναι να κάνω τα podcast γνωστά στην Ελλάδα» εξήγησε η Μαρία Σολωμού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ