Μαρία Ναυπλιώτου: «Βίωσα μία ξαφνική,απότομη και επώδυνη εμπειρία» – Τι είπε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Για το πρόβλημα υγείας που πέρασε πέρυσι, αλλά και για το πώς το αντιμετώπισε, μίλησε η Μαρία Ναυπλιώτου κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε: «Προβλήματα υγείας πέρασαν οι γονείς μου, άνθρωποι που αγαπώ αλλά κι εγώ. Τον περασμένο χρόνο βίωσα μία εντελώς ξαφνική, απότομη και επώδυνη εμπειρία.»

Κι έπειτα πρόσθεσε: «Βγαίνοντας από αυτήν άλλαξαν πολλά στον τρόπο που αντιμετωπίζω καταστάσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν με επηρεάζουν. Μόνο που προσπαθώ να τους δώσω την πραγματική τους διάσταση, να μην ανησυχώ υπερβολικά, να μην παθαίνω πανικούς και να μην αγχώνομαι για όσα έρθουν, να μη σκέφτομαι μόνο το κακό»

Μιλώντας για το πώς βιώνεις σήμερα την εμπειρία της αυτή υπογράμμισε: «Προσπαθώ να τα τοποθετήσω στην πραγματική τους υπόσταση και να σκέφτομαι ότι τα πράγματα έρχονται και παρέρχονται και είμαι υγιής. Αρκεί να έχουμε υπομονή και βεβαιότητα πως όλα περνάνε. Όλα μπορείς να τα ξεπεράσεις αρκεί να έχεις υγεία. Παλιότερα κυριαρχούσε στο μυαλό μου πάντα το κακό σενάριο . Σήμερα πια όχι! Και αυτό μου δίνει ανακούφιση, κοιμάμαι καλύτερα το βράδυ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ