Μαρία Κορινθίου για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Μη με βλέπει, μη με σχολιάζει, μη με παίζουν»

Δηλώσεις έκανε η Μαρία Κορινθίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα όσα είπε για εκείνη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η γνωστή δημοσιογράφος τόνισε χθες (28/1) ότι έχει κουραστεί πάρα πολύ να ακούει την Μαρία Κορινθίου να μιλάει συνέχεια και να γίνεται ανακύκλωση για τη συνεργασία της με «Το Πρωινό»

«Σήμερα είναι Κυριακή; Έχουμε επέτειο γνωριμίας με τον Γιάννη! Φυσικά και το θυμάμαι ακόμα, γιατί το έχουμε και οι δύο τατουάζ, 28 Ιανουαρίου 2008. Εγώ δεν είμαι γκρινιάρα, είμαι επιτακτική, αυτό που θα πω, τελείωσε!», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Σχετικά με τα σχόλια που έκανε για εκείνη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ανέφερε: «Το είπε; Μη με βλέπει, μη με σχολιάζει, μη με παίζουν. Ωραία! Επόμενη ερώτηση».

Υπενθυμίζεται ότι χθες (28/1) η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μέσα από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού, σημείωσε ότι: «Έχω κουραστεί πάρα πολύ να ακούω να μιλάει η Μαρία Κορινθίου συνέχεια και να γίνεται ξανά και ξανά ανακύκλωση για τη συνεργασία της με «Το Πρωινό»!

Κάπου πρέπει να σταματήσει όλο αυτό. Εγώ την Μαρία την αγαπώ αλλά πρέπει και εκείνη να βάλει ένα φρένο. Συνέχεια και συνέχεια να λέμε το ίδιο πράγμα, η Μαρία Κορινθίου είναι ας τη ρωτήσουν κάτι άλλο!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ