Μαρία Καλάβρια: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – Τι την ενόχλησε – ΒΙΝΤΕΟ

Τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου επιβεβαίωσε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά η Μαρία Καλάβρια.

Όπως αποκάλυψε η Μαρία Καλάβρια, «η αλήθεια είναι ότι εξεπλάγην χθες γιατί ήμουν στη δουλειά μου και άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα, αν έχω χωρίσει με τον Δημήτρη, αν έχω κατεβάσει τις φωτογραφίες, ότι δεν μιλάμε, πράγματα που δεν ισχύουν. Με τον Δημήτρη είμαστε σε μία φάση που είπαμε να μην είμαστε μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φίλοι, συνεργάτες. Είμαστε στη δουλειά με τον Δημήτρη τρία χρόνια, ο Δημήτρης με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Ποτέ δεν κατεβάσαμε καμία φωτογραφία γιατί στα τρία χρόνια που είμαστε μαζί, είχαμε από μία φωτογραφία ο καθένας από επιλογή μας. Και εμένα δεν μου αρέσει να μοιράζομαι τις προσωπικές μου στιγμές», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Καλάβρια.

Στην ερώτηση της Φαίης Σκορδά πότε αποφάσισαν να μην είναι μαζί σαν ζευγάρι, η Μαρία Καλάβρια απάντησε ότι «είναι κάτι πάρα πολύ πρόσφατο και κάτι που κανένας δεν ξέρει αν θα το ακολουθήσουμε 100%. Σε ένα ζευγάρι πάντα θα υπάρχουν θέματα, είναι φυσιολογικό. Ενοχλήθηκα με τα δημοσιεύματα που έλεγαν για τον Δημήτρη, εμένα και τα χρήματα. Για να επιλέξω τον Δημήτρη να είναι τρία χρόνια μαζί μου και με τα παιδιά μου σημαίνει ότι το αξίζει».

«Δεν είμαι παιδάκι να παίζω με τις φωτογραφίες, να τις διαγράφω. Είτε είμαι σήμερα μαζί με τον Δημήτρη είτε δεν είμαι, είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που οι φωτογραφίες όσες και αν είναι, θα μείνουν εκεί γιατί έχω πολύ καλές αναμνήσεις και περνάμε πολύ ωραία ακόμα και τώρα. Χθες, ήμουν στο σπίτι του Δημήτρη, δεν έχει αλλάξει κάτι», πρόσθεσε.

Παράλληλα, τόνισε ότι «χθες, όταν έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τις δηλώσεις ότι είμαστε μαζί, δεν είχαμε πάρει κάποιες αποφάσεις. Αλλά επειδή στην ουσία πρέπει να τοποθετηθούμε με κάποιον τρόπο, αποφασίσαμε από κοινού χθες να μην είμαστε μαζί σε προσωπικό επίπεδο, αλλά να παραμείνουμε συνεργάτες και φίλοι. Τι μπορεί να γίνει αργότερα δεν μπορώ ούτε εγώ να το γνωρίζω. Χθες το πρωί δεν είχαμε πάρει μία απόφαση με τον Δημήτρη, πως θα έδινε μία απάντηση, γι΄αυτό είπε αυτά που είπε».

«Η αλήθεια είναι ότι επειδή ο Δημήτρης είναι λίγο παρορμητικός και πολλές φορές αυτά που σκέφτεται τα εκφράζει στο instagram, έγραφε συνέχεια λίγο μόνος και θεωρώ πιθανό να πήραν αυτό και να άρχισαν να γράφουν αυτά τα σχόλια. γι’ αυτό. Ο Δημήτρης είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου, με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω τη δυσκολία του γάμου μου μετά από 22 χρόνια, έχει κάνει πολλά πράγματα για μένα. Θα ήταν παιδιαρίστικο από την πλευρά μου να μην είμαι καλά με τον Δημήτρη. Δεν έχουμε ούτε πικρίες, ούτε παράπονα ο ένας από τον άλλον. Καλύτερα που έγινε τώρα. Αν δεν είχα τον Δημήτρη στην καραντίνα, θα είχα πάει σε ψυχίατρο», κατέληξε η Μαρία Καλάβρια.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ