Μαρία Ιωαννίδου: Ετοιμάζει μήνυση κατά της Google – «Γράφουν ότι είμαι 15 χρόνια μεγαλύτερη»

Για τη μήνυση που ετοιμάζει κατά της Google επειδή την εμφανίζει μεγαλύτερη σε ηλικία, μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου. Επίσης, αναφέρθηκε στον Φρέντυ Γερμανό, την Ναταλία Γερμανού, αλλά και το βιβλίο που ετοιμάζει.

«Έχω φωτογραφικό υλικό και από την Ναταλία. Η Ναταλία δεν θα έχει καμία αντίρρηση για το βιβλίο, αφού όλο αυτό είναι η ζωή μας. Ήμασταν μία οικογένεια τότε. Η Ναταλία ζήτησε το χέρι μου για λογαριασμό του Φρέντυ. Του είχε πει «μπαμπά γιατί δεν παντρεύεσαι αυτή τη ξανθιά όμορφη;» Είχαμε καλή σχέση, απλώς τώρα πια δεν βλεπόμαστε και μου λείπει. Αυτό μόνο» ανέφερε η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας στην εκπομπή Happy Day.

Όσον αφορά στον χρόνο που περνάει, η Μαρία Ιωαννίδου είπε: «Ο χρόνος με περιποιείται, δεν μου φαίνεται πόσο είμαι. Άσε τη Google να λέει που βάζει 10 και 15 χρόνια πάνω. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω και δεν κάνω πολλά. Έχω να κάνω μπότοξ 2-3 χρόνια».

Ερωτηθείσα για παλαιότερη δήλωσή της, πως θα κάνει μήνυση στη Google για το θέμα της ηλικίας της, απάντησε:

«Είμαι γενικώς αμελής. Θα την κάνω όμως. Με εξέθεσε. Γιατί όλοι σας πιστεύετε αυτά που γράφουν, δεν είναι όλα ακριβή. Να την αφαιρέσω, να μην υπάρχει καν, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει», είπε αναφερόμενη στην ηλικία της. «Μου έχει κοστίσει κιόλας, γιατί έχω ακούσει ότι “η Ιωαννίδου είναι μεγάλη γι’ αυτόν τον ρόλο”», συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ