Μαρία Ηλιάκη: Οι πρώτες δηλώσεις του συντρόφου της μετά τη γέννα – “Δεν την έχω ξαναδεί έτσι”

Ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη, Στέλιος Μανουσάκης, μίλησε για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης τους, στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου. Οι δύο παρουσιάστριες πέρα από τη συνεργασία τους στο παρελθόν, διατηρούν στενή φιλία.

“Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Ζούμε μοναδικές στιγμές. Έχει μερικούς πόνους λόγω της καισαρικής. Το κλίμα είναι πολύ συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες. Όταν βγήκε το κορίτσι μας ήταν φοβερή στιγμή. Είδα τη Μαρία να λάμπει. Δεν έχω ξαναδεί τη Μαρία έτσι” περιέγραψε.

“Ήταν πραγματικά η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Θα μείνουμε 3-4 μέρες στην κλινική. Το μωρό το βράδυ ήταν λίγο ανήσυχο. Είναι πολύ σπουδαίες οι στιγμές. Επέλεξα να μην είμαι ο μαιευτήρας της, γιατί σε περιπτώσεις χειρουργείου πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό. Θα έρθουμε σύντομα στην Ελλάδα και θα κάνουμε ένα γλέντι που να αρμόζει” πρόσθεσε, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου ήταν συγκινημένη καθόλη τη διάρκεια της συνομιλίας τους.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.