Μαντόνα: Τα δάκρυά της για τα θύματα στο μακελειό του Τέξας

Η Μαντόνα ανέβασε ένα συγκλονιστικό βίντεο στα social media, όπου εκφράζει το σοκ αλλά και την οργή της για το μακελειό σε σχολείο του Τέξας, καθώς το τελευταίο περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο τον νόμο περί όπλων στις ΗΠΑ.

Η βασίλισσα της pop σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο instagram, που συνοδεύει ένα συγκλονιστικό βίντεο, ξεσπά για το μακελειό σε δημοτικό σχολείο στην πόλη Ουβάλντε στο Τέξας, όπου ένας 18χρονος σκότωσε 19 μαθητές και δύο εκπαιδευτικούς, ενώ τραυμάτισε άλλα 17 άτομα, στην τρίτη φονικότερη επίθεση σε αμερικανικά σχολεία.

“Δεν μπορώ να φανταστώ τον πόνο και τη συντριβή των γονιών αυτών των 19 παιδιών” γράφει μεταξύ άλλων η superstar μαζί με το απόσπασμα του βιντεοκλίπ “God Control”, από το άλμπουμ της “Madame X”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

“Έχω παιδιά στο δημοτικό σχολείο και αν δεν επέστρεφαν σπίτι μια μέρα, δεν πιστεύω ότι θα μπορούσα να ζήσω”. Η Μαντόνα έχει έξι παιδιά, εκ των οποίων έχει υιοθετήσει τις εννιάχρονες δίδυμες Στέλα και Εστέρε, όπως και τα 16χρονα Μέρσι και Ντέιβιντ. Η 25χρονη Λούρδη και ο 21χρονος Ρόκο είναι τα βιολογικά της παιδιά. Στην ανάρτησή της η Μαντόνα διερωτάται πώς ένας 18χρονος αγόρασε δύο αυτόματα στα γενέθλιά του χωρίς έλεγχο του μητρώου του, χωρίς εκπαίδευση, χωρίς να ερωτηθεί το παραμικρό.

“Η National Riffle Association αρνείται να αλλάξει τη θέση της και η νομοθεσία δεν μπορεί να εγκρίνει ένα νομοσχέδιο που απαιτεί αυστηρότερους νόμους για την ασφάλεια των πυροβόλων όπλων. Παρά το γεγονός ότι καταγράφονται περισσότεροι θάνατοι από όπλα στην Αμερική από ό,τι οι μέρες σ’ αυτό το έτος. Πώς είναι αυτό δυνατόν;” διερωτάται η βασίλισσα της pop και στη συνέχεια απαίτησε “να προστατεύσουμε τα παιδιά μας” και “να μειώσουμε την πρόσβαση για πυροβόλα όπλα σε άτομα που κινδυνεύουν να βλάψουν τον εαυτό τους ή τους άλλους”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ