Super Κική: Μην κάνουμε “μάγκα” τον Λιάγκα

Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” μίλησε η Super Κική και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Η γνωστή influencer αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της βήματα, τη φυλακή ενώ σχολίασε και την κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Μην τον κάνουμε “μάγκα” τον Λιάγκα, όλο για αυτόν λέμε, είναι αχρείαστος. Αν ήταν μόνο η Φαίη Σκορδά θα πήγαινα, αλλά τώρα όχι» ανέφερε χαρακτηριστικά η Super Κική.

«Θα ήθελα να ασχοληθώ με τηλεόραση, αλλά γιατί να κάνω κάτι τόσο περιοριστικό; Γιατί να πάθω κατάθλιψη και να πέσω στα φάρμακα για να είμαι στην τηλεόραση; Και στα σίριαλ δεν πληρώνουν, τι να φάω 15 ώρες;» είπε αρχικά η Σούπερ Κική.

Αναφορικά με τη συμμετοχή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, υποστήριξε πως αυτό που έκανε δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είχε συμφωνήσει.

“Όταν έγινα γνωστή στην αρχή την ψώνισα όπως όλοι. Μετά την είδα πιο ταπεινά, δεν είμαστε και κάτι στην τελική. Είδα και πολλούς εμετικούς ανθρώπους σε αυτό τον χώρο, που με έκαναν να το δω πολύ διαφορετικά. Εκεί είπα δεν θα είμαι έτσι και είπα θα είμαι πιο ταπεινή.  Εάν δεν είχα πάει φυλακή και δεν είχα μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης τώρα μπορεί και να μην σας μίλαγα” κατέληξε η Σούπερ Κική.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ