Μαντόνα: Αποκαλύπτει με ποιον έβγαινε την δεκαετία του ’90 και παραδέχεται ότι του έκανε μάγια

Η Μαντόνα παραδέχτηκε δημόσια πως δεν δίστασε τη δεκαετία του ’90 να κάνει μάγια προκειμένου να την ερωτευτεί ο μουσικός παραγωγός με τον οποίο και έβγαινε την περίοδο που ηχογραφούσε το άλμπουμ της «Bedtime Stories» το 1994.

Αποκάλυψη από την Τόρι Σπέλινγκ: Η Μαντόνα είχε ειδύλλιο με πρωταγωνιστή του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»

Στην εν λόγω αποκάλυψη προέβη η 65χρονη τραγουδίστρια σε μια συναυλία της στην Ατλάντα, όπως αναφέρει η dailymail.co.uk.

«Ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του και με αντιμετώπιζε σαν σκ@@ό», είπε γελώντας η 65χρονη σε ένα διάλειμμα μεταξύ των τραγουδιών, της σύμφωνα με βίντεο θαυμαστών που δημοσιεύτηκε στο X.

Μαντόνα: Η ανάρτηση για τα 65α γενέθλιά της – «Είναι υπέροχο το να είμαι ζωντανή»

«Απλώς λέω, το έκανες, με κοίταξες, αδερφέ», συνέχισε η Μαντόνα, χωρίς ακόμη να πει ανοιχτά ποιον αφορούσε η δήλωσή της. Στη συνέχεια ανέφερε: «Εντάξει, καταλαβαίνω. Ήσουν απλώς ένα αγόρι. Αλλά ελπίζω να έχεις μεγαλώσει μέχρι τώρα».

Στο τέλος δεν άντεξε και τον αποκάλυψε: «Σε ξεμπροστιάζω δημόσια. Είπα το όνομά σου; Το ονοματεπώνυμό του είναι Ντάλας Όστιν».

Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του Bedtime Stories, η Μαντόνα ήταν 35 ετών, ενώ ο Ντάλας Όστιν ο βραβευμένος με Grammy παραγωγός του «The Boy is Mine» των   Brandy&Monica, και του «Creep» των TLC, ήταν στην τρυφερή ηλικία των 23 ετών.

Η συνεργασία τους στο άλμπουμ παρήγαγε τα τραγούδια «Secret», «Don’t Stop», «Survival» και «Sanctuary».

Η Μαντόνα συνέχισε λέγοντας ότι τα συναισθήματά της για τον παραγωγό ήταν τόσο βαθιά που χρησιμοποίησε αντισυμβατικές μεθόδους (σ.σ. μάγια) για να κερδίσει την καρδιά του.

«Σας λέω, ήμουν τόσο ερωτευμένη μαζί του που έκανα ξόρκια στο σπίτι μου για να με ερωτευτεί, αλλά δεν λειτούργησαν».

Ωστόσο, αποκάλυψε ότι η διάρκεια που δούλευαν από κοινού για το άλμπουμ τους  ήταν μια «μαγική εμπειρία».

«Έχω δουλέψει με μερικούς απίστευτους μουσικούς και μου λείπει να δουλεύω με αυτόν τον τρόπο», παραδέχτηκε.

Κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του Bedtime Stories, η Μαντόνα είχε τερματίσει μια σύντομη σχέση με τον Tupac Shakur και βρισκόταν στην αρχή ενός νέου συναρπαστικού έρωτα με τον Dennis Rodman.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ