Μαίρη Συνατσάκη: Οι πρώτες εικόνες από το παιδικό δωμάτιο του μωρού της – ΒΙΝΤΕΟ

Πριν από μερικές ημέρες η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, δημοσίευσε βίντεο στο κανάλι της στο YouTube με τίτλο «VLOGάκι Τα Πρόσφατα Νεάκια μας».

Μαίρη Συνατσάκη: Οι φωτογραφίες της με τον Ίαν Στρατή με αφορμή την δεύτερη επέτειο της σχέσης τους

Στο πρώτο λεπτό του βίντεο η Youtuber και επιχειρηματίας δείχνει μια μικρή βαλίτσα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την πόρτα του σπιτιού της, η οποία ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια, είναι άδεια, παρόλο που πρέπει να την ετοιμάσει, όπως λέει, για το μαιευτήριο.

«Αν για οποιονδήποτε λόγο πιστεύετε ότι αυτή η βαλίτσα έχει κάτι μέσα και είναι έτοιμη, πλανάστε πλάνην οικτράν. Με κοιτάει, την κοιτάω… Πρέπει να την γεμίσω, να την φτιάξω για το μαιευτήριο. Παθαίνω φοβερό χάος στο κεφάλι μου για το τι να βάλω σε αυτή τη βαλιτσούλα και μένει εκεί» είπε συγκεκριμένα στο βίντεό της η Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη: Αποκάλυψε ποια θα είναι η νονά του μωρού της

Η προετοιμασία του παιδικού δωματίου και η ταπετσαρία 

Στην συνέχεια η Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτει ότι περιμένει τον άνθρωπο που θα την βοηθήσει με την ταπετσαρία του…παιδικού δωματίου. Ο λόγος για την δίδυμη αδελφή της, Αλίκη.

Μαίρη Συνατσάκη: Η εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη της – «Ήταν κάτι που συνέβη από μεγάλη χαρά και επιθυμία, αλλά όχι με τόσο μεγάλη ευκολία»

Να σημειωθεί πως η Μαίρη Συνατσάκη δεν έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής το φύλο του μωρού που περιμένει με τον Ίαν Στρατή, ωστόσο στο βίντεο φαίνονται οι πρώτες εικόνες και τα χρώματα, με τα οποία «ντύθηκε» ο τοίχος του δωματίου του παιδιού τους.

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ