Μαίρη Συνατσάκη – Ιαν Στρατής: “Επισημοποίησαν” τη σχέση τους

Έπειτα από αρκετούς μήνες κρυφτού με τη δημοσιότητα, η Mαίρη Συνατσάκη και ο Ιαν Στρατής παραδέχθηκαν ότι είναι μαζί και ερωτευμένοι, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι συγκατοικούν.

Eίναι ένα κορίτσι της εποχής της, με έντονη δραστηριότητα στα social media. Γι’ αυτό και κάθε φορά δημοσιοποιεί τα δεδομένα της προσωπικής της ζωής στις… δόσεις που επιλέγει εκείνη. Αυτή την περίοδο, η Μαίρη Συνατσάκη είναι ερωτευμένη και αποφασισμένη πλέον να το μοιραστεί. Έπειτα από αρκετούς μήνες σχέσης με τον τραγουδιστή Ιαν Στρατή, η ηθοποιός και παρουσιάστρια προχώρησε στην «επισημοποίηση» -κατά κάποιον τρόπο- του ειδυλλίου, αναρτώντας μια υπέροχη φωτογραφία αγκαλιά με τον αγαπημένο της.

Οι δυο τους αποφεύγουν τα πολυσύχναστα μέρη, δεν στερούνται όμως τις εξόδους και κυρίως τις θεατρικές παραστάσεις. Αν και αρκετές φορές ο φωτογραφικός φακός τούς έχει εντοπίσει σε πρεμιέρες αγαπημένων φίλων τους, οι ίδιοι απέφευγαν διακριτικά τις ερωτήσεις και τις αφορμές για περαιτέρω σχολιασμό. Το καλοκαίρι ταξίδεψαν με μηχανή στη γειτονική Ιταλία. Και μπορεί να μοιράστηκαν πολλά ενσταντανέ από τις διακοπές τους, απέφυγαν ωστόσο επιμελώς να αναρτήσουν κοινές φωτογραφίες, που θα συνιστούσαν επιβεβαίωση αυτής της σχέσης.

Η απόφαση της Μαίρης Συνατσάκη να επιβεβαιώσει μέσω social media ότι οι δυο τους είναι μαζί και ερωτευμένοι μάλλον είναι κάτι περισσότερο από απλή δημοσιοποίηση. Είναι μια δήλωση ευτυχίας. Γι’ αυτό και δεν θα είναι έκπληξη αν δούμε σύντομα να διευρύνονται τα σχέδιά τους για μια κοινή ζωή.

 

Συμβολικό όνομα

Εκτός από ζευγάρι στη ζωή, οι δυο τους δουλεύουν και μαζί, αφού συμπρωταγωνιστούν στο θεατρικό μιούζικαλ «Hair». Και δεν είναι η πρώτη φορά. Ενδιαφέρον είχε η συνεργασία τους στην παιδική ταινία «Γέτι, ο χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων», πριν από δύο χρόνια, όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φήμες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο, όταν η Μαίρη είχε δημοσιεύσει στο Instagram ένα story από το σαλόνι της, όπου φαινόταν ακόμη ένας γάτος, εκτός από τον δικό της, τον Τίμο. Η σύνδεση δεν άργησε και σύντομα αποκαλύφθηκε ότι το συγκεκριμένο κατοικίδιο είναι του Ι. Στρατή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζουν, πλέον, κάτω από την ίδια στέγη μαζί με τα αγαπημένα τους ζώα. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, ένα ακόμη γατάκι έγινε μέλος της οικογένειάς τους -το οποίο πήρε το όνομα «Έβερεστ», για να τους θυμίζει την πρώτη τους συνεργασία και ίσως εκείνη την πρώτη ματιά που τους έφερε τόσο κοντά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ