Μάχη Φλωρινιώτη: Συντετριμμένη η μητέρα του Νίκου Φλωρινιώτη – «Ο Θεούλης δεν μου λυπήθηκε το παιδάκι μου»

Γνωστή έγινε πριν από λίγες ώρες η τραγική είδηση του θανάτου του Νίκου Φλωρινιώτη. Ο γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη πέθανε σε ηλικία μόλις 39 ετών, αφού έδωσε μία γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Η μητέρα του Νίκου Φλωρινιώτη, Μάχη Φλωρινιώτη, μίλησε συντετριμμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για τον χαμό του παιδιού της. Συγκεκριμένα η Μάχη Φλωρινιώτη είπε: «Αχ, παιδάκι μου… Ο Θεούλης δεν μου λυπήθηκε το παιδάκι μου… Τόσοι καλόγεροι προσεύχονταν, τόσοι μοναχοί. Τόσος κόσμος για το παιδί μου…».

Η Μάχη και ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν παντρεμένοι από το 1977. Το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά: τον Σάββα, την Άννα και τον Νίκο.

Στις πρώτες του δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, ο Νίκος Φλωρινιώτης είχε πει, μεταξύ άλλων, ότι: «Είμαι στο νοσοκομείο, ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις. Σίγουρα θα κάτσω και 1-2 μέρες να με παρακολουθούν για να δουν πως πάει η καινούργια θεραπεία. Πρώτα ο Θεός πιστεύω να πάνε όλα καλά. Είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μία εξέταση, η οποία με πείραξε λίγο. Είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς. Πιστεύω όμως ότι όλα θα πάνε καλά. Έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ