“Λύγισε” η Κατερίνα Καινούργιου με την Μαρία Ηλιάκη – “Σου υπόσχομαι θα σταματήσω”

Την ονομαστική της γιορτή έχει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της είχαν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για την παρουσιάστρια.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που της ευχήθηκαν δημόσια στην εκπομπή ήταν και η Μαρία Ηλιάκη.

Μέσα από ένα βίντεο, η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να ευχηθεί με πολύ συγκεκριμένο τρόπο στην Κατερίνα Καινούργιου. «Katken85, αυτό το 85 δεν θέλω να το θυμάμαι, τέλος πάντων. Σου εύχομαι χρόνια πολλά, να είσαι χαρούμενη, να είσαι ευτυχισμένη, να είσαι υγιής, να είσαι επιτυχημένη, όλα τα καλά του κόσμου -που τα περισσότερα τα έχεις. Θα ήθελα αυτή τη μελαγχολία που βλέπω στα ματάκια σου τον τελευταίο καιρό, να σταματήσω να την βλέπω, ό,τι και να είναι αυτό», είπε με νόημα.

Η Κατερίνα Καινούργιου «λύγισε» και με δάκρυα στα μάτια ανέφερε: «Συγκινήθηκα… Ξέρετε τι; Είχαμε χαθεί για ένα διάστημα. Τα παιδιά εδώ τα θυμούνται αυτά γιατί μας είχαν ζήσει που κάναμε παρέα. Μετά μας έζησαν να τσακωνόμαστε και τώρα τα έχουμε ξαναβρεί και χαίρομαι πάρα πολύ για την ευτυχία της και πραγματικά την έχω μέσα στην καρδιά μου γιατί η Μαρία ξέρει πράγματα για μένα που δεν τα ξέρει κανένας. Ευχαριστώ Μαρία μου. Σου υπόσχομαι ότι θα σταματήσει».

 

Από την αρχή της εκπομπής το κλίμα ήταν εορταστικό με την Κατερίνα Καινούργιου να δέχεται ευχές από την γιαγιά της, την νονά της, την πρώτη της δασκάλα αλλά και την καθηγήτριά της Μαρίνα Πατούλη.
Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ