Lizzo: Έτοιμη να παρατήσει τα πάντα λόγω του body shaming που δέχεται

Πολύ κοντά στο να εγκαταλείψει την βιομηχανία του θεάματος είναι η Lizzo. Αιτία είναι οι χοντροφοβικές επιθέσεις που δέχεται η τραγουδίστρια.

Η Lizzo από την αρχή της καριέρας της έως και σήμερα, έχει γίνει στόχος έντονων ρατσιστικών επιθέσεων εξαιτίας του βάρους της. Η ίδια παρότι προωθεί την αγάπη που πρέπει να έχουν οι άνθρωποι προς το σώμα τους, ανεξαρτήτως του μεγέθους τους, φαίνεται πως έχει αρχίσει να κουράζεται από το μίσος που λαμβάνει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating)

Σύμφωνα με το “Page Six” πρόσφατα η Lizzo ξέσπασε μην αντέχοντας άλλο την επίθεση. Ένας χρήστης του “Twitter” ανέβασε ένα απόσπασμα από συναυλία της τραγουδίστριας γράφοντας: “Πώς η Lizzo είναι τόσο παχιά, όταν κινείται τόσο πολύ στην σκηνή; Αναρωτιέμαι τι πρέπει να τρώει” βάζοντας δίπλα μία φατσούλα που γελάει. Απαντώντας στο ρατσιστικό σχόλιο, η σταρ του Χόλιγουντ ανέφερε: “Μόλις συνδέθηκα σε αυτή την εφαρμογή και αυτό είναι το είδος των σχολίων για εμένα, σε καθημερινή βάση. Πραγματικά με κάνει να αρχίζω να μισώ τον κόσμο”. Ενώ συνεχίζοντας είπε πως κάποιος άλλος χρήστης την κατηγόρησε πως τρώει πολύ fast food, απαντώντας πως έχει σταματήσει να τρώει τέτοιου είδους φαγητό εδώ και πολλά χρόνια.

Όταν μάλιστα κατηγορήθηκε πως έχει μετατρέψει σε brand, την εμφάνισή της και γι’ αυτό δεν αλλάζει, εκείνη είπε ότι: “Δεν προσπαθώ να είμαι χοντρή. Δεν προσπαθώ να είμαι λεπτή. Προσπαθώ κυριολεκτικά να ζήσω και να είμαι υγιής. Έτσι μοιάζει το σώμα μου ακόμα κι όταν τρώω πολύ σωστά και γυμνάζομαι!”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating)

Η Lizzo ανέφερε πως: “η αγάπη δεν υπερισχύει του μίσους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης” και ότι είναι πολύ κοντά στο να “παρατήσει του πάντες και να παραιτηθεί, απολαμβάνοντας τα χρήματά της και τον άνδρα της σε μία φάρμα”.

Ένας θαυμαστής της, την παρότρυνε στο να μην ψάχνει τον εαυτό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά η ίδια εξήγησε πως ουδέποτε το κάνει: “Ορκίζομαι ότι θέλω απλώς να βλέπω χορευτικά βίντεο και επιστημονικές ειδήσεις και αυτά μου εμφανίζονται καθημερινά”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ