Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Μετακομίζει» στην ορεινή Αρκαδία

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκίνησε τα γυρίσματα της «Φάρμας» και σύντομα θα βρίσκονται κοντά του η σύντροφός του Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο γιος τους.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ – ΠΗΓΗ: Realnews

Δεν πάει πουθενά χωρίς την οικογένειά του! Ακόμα και στη «Φάρμα» θα τους έχει στο πλευρό του. Ο λόγος για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, που ανέλαβε την παρουσίαση του γνωστού ριάλιτι και, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, θα έχει στο πλευρό του την οικογένειά του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, που έχουν ήδη ξεκινήσει στην ορεινή Αρκαδία. Ο αγαπημένος σεφ και αρκετά μέλη της παραγωγής μένουν σε πολυτελές σαλέ στην Ελάτη, που απέχει περίπου δέκα λεπτά από τους χώρους όπου γίνονται τα γυρίσματα, και αναμένει με ενθουσιασμό την άφιξη της συντρόφου του και του γιου τους, για να τους έχει κοντά του όσο διάστημα θα βρίσκεται στην Αρκαδία.

Ο Λ. Κουτσόπουλος, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής «MasterChef» για τα καυστικά του σχόλια, έχει γίνει ένας τρυφερός χαζομπαμπάς, που δεν σταματά να ασχολείται και να μιλά για τον γιο του, καρπό του έρωτά του με τη σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Η γλυκιά ηθοποιός και ο καταξιωμένος σεφ προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, γι’ αυτό και οι κοινές εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες, όπως και οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως και αφορούν τη σχέση τους. Η σχέση τους μετρά τρία χρόνια και από τον Νοέμβριο του 2021 μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Ο καρπός του έρωτά τους ήρθε στη ζωή στις 16 Σεπτεμβρίου του 2022, με τον κριτή του «MasterChef» να πετά στα σύννεφα από τη χαρά του. Ο Κουτσόπουλος τζούνιορ, που θα πάρει το όνομα Κίμων, σε λίγες ημέρες θα σβήσει το πρώτο κεράκι στην τούρτα του, με τους γονείς του να λάμπουν από ευτυχία. Η «Φάρμα» είναι ένα βιωματικό παιχνίδι που καλεί τους συμμετέχοντες σε ένα ταξίδι μέσα στη φύση, γεμάτο αποστολές και δοκιμασίες υψηλών απαιτήσεων, δύναμης, δεξιοτήτων, αντοχής και στρατηγικής, με τον «θείο Λεό» να κρατά τον ρόλο του παρουσιαστή. Η προβολή του θα ξεκινήσει μέσα στον Σεπτέμβριο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ