Λευτέρης Πανταζής για την λέξη «χοντρή» στο τραγούδι «Άδωνις»: «Μην το κάνουμε και εθνικό ζήτημα»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Λευτέρης Πανταζής. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο γεγονός πως έπεσε θύμα κλοπής, αλλά τοποθετήθηκε και για το ζήτημα που προέκυψε με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και το τραγούδι «Άδωνις».

«Κάθε Πέμπτη ταξιδεύω για Θεσσαλονίκη, έδωσα τη βαλίτσα μου για να μπω στο αεροπλάνο και όταν έφτασα στο ξενοδοχείο, έλειπε το τσαντάκι μου. Δεν μου πήραν τίποτα, μου πήραν το τσαντάκι», είπε για το γεγονός πως έπεσε θύμα κλοπής.

Για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και το τραγούδι «Άδωνις», ο Λευτέρης Πανταζής ανέφερε ότι: «Κι εγώ αλλάζω πολλές λέξεις από τα τραγούδια μου. Βλέπεις μπροστά σου διάφορα «μωρά» και ανάλογα το «μωρό» λες και μία λέξη παραπάνω ή προσθέτεις ή αφαιρείς μία λέξη. Εντάξει, ρε παιδιά, μην το κάνουμε και εθνικό ζήτημα».

Τέλος, για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision από τη Μαρίνα Σάττι, ο γνωστός τραγουδιστής σημείωσε πως: «Η Μαρίνα Σάττι είναι πολύ μεγάλο ταλέντο και θα κάνει μεγάλη επιτυχία στη Eurovision. Του χρόνου, αν έρθει καμιά καλή πρόταση, μήπως πάω με την κόρη μου μαζί και γίνει χαμός».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ