Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η πρώτη αντίδραση μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου – «Το παν είναι το ποιος το λέει»

Χθες (1/2) η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της ξέσπασε κατά του Λάμπρου Κωνσταντάρα, λέγοντας, μεταξύ άλλων ότι: «Δε τον έχω σε καμία υπόληψη, θεωρώ ότι είναι λίγος».

Η κάμερα της εκπομπής της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου συνάντησε τον δημοσιογράφο, ο οποίος ρωτήθηκε για το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου εναντίον του.

«Έχω γύρισμα σημαντικό, δεν θέλω να πω τίποτα, σας αγαπώ, ουδέν σχόλιο», είπε στην αρχή ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ακόμα, σημείωσε: «Δεν στενοχωριέμαι με τέτοια πράγματα, μπαίνει από εδώ και βγαίνει από εδώ. Το παν είναι το ποιος το λέει!».

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Καινούργιου στην χθεσινή εκπομπή της ανέφερε: «Μιλάει ο άνθρωπος που καθημερινά ανοίγει έριδες και διχόνοιες, και τοποθετείται… Δεν τον έχω σε καμία, καμία εκτίμηση! Συγγνώμη που θα το πω. Τους άλλους συνεργάτες τους εκτιμώ πάρα πολύ, δεν μου έχουν κάνει τίποτα, με τον συγκεκριμένο… Του δίνω αξία, έχεις δίκιο, αλλά θέλω να πω δυο πράγματα. Ίσως όλο αυτό που είχε γίνει με τη Φαίη και είχα ενοχληθεί, έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο συγκεκριμένος!».

«Μιλάμε για έναν άνθρωπο που μιλάει με χυδαία λόγια για τους άλλους! Για μένα έχει μιλήσει με τα χειρότερα, ενώ μέχρι πέρυσι μου έστελνε κάτι αποθεωτικά μηνύματα. Δε τον έχω σε καμία υπόληψη. Δεν θέλω να μιλάω για τον Κωνσταντάρα. Θεωρώ ότι είναι λίγος. Της αξίζει της Φαίης κάποιος πολύ καλύτερος στην ομάδα της. Η γνώμη μου είναι αυτή! Γι’ αυτό το άτομο δε θέλω να μιλάω», πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ