Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου κατά του Λάμπρου Κωνσταντάρα: «Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη, θεωρώ ότι είναι λίγος»

Έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν από την απόφαση του ΣΚΑΪ να βγάλει κανονικά την εκπομπή «Fay’s time» στον αέρα, παρά το γεγονός πως η Φαίη Σκορδά απουσιάζει λόγω του θανάτου του πατέρα της. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας χθες (31/1) τοποθετήθηκε για τα όσα ακούστηκαν.

Η τοποθέτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα προκάλεσε την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία ξέσπασε εναντίον του σήμερα (1/2) μέσα από την εκπομπή της.

«Μιλάει ο άνθρωπος που καθημερινά ανοίγει έριδες και διχόνοιες, και τοποθετείται… Δεν τον έχω σε καμία, καμία εκτίμηση! Συγγνώμη που θα το πω. Τους άλλους συνεργάτες τους εκτιμώ πάρα πολύ, δεν μου έχουν κάνει τίποτα, με τον συγκεκριμένο… Του δίνω αξία, έχεις δίκιο, αλλά θέλω να πω δυο πράγματα. Ίσως όλο αυτό που είχε γίνει με τη Φαίη και είχα ενοχληθεί, έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο συγκεκριμένος!», ανέφερε στην αρχή η Κατερίνα Καινούργιου.

Επίσης, πρόσθεσε: «Μιλάμε για έναν άνθρωπο που μιλάει με χυδαία λόγια για τους άλλους! Για μένα έχει μιλήσει με τα χειρότερα, ενώ μέχρι πέρυσι μου έστελνε κάτι αποθεωτικά μηνύματα. Δε τον έχω σε καμία υπόληψη. Δε θέλω να μιλάω για τον Κωνσταντάρα. Θεωρώ ότι είναι λίγος. Της αξίζει της Φαίης κάποιος πολύ καλύτερος στην ομάδα της. Η γνώμη μου είναι αυτή! Γι’ αυτό το άτομο δε θέλω να μιλάω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ