Fay’s Time: Χωρίς τη Φαίη Σκορδά η σημερινή εκπομπή, λόγω του θανάτου του πατέρα της

Βαρύ το πένθος για την Φαίη Σκορδά και την οικογένειά της, καθώς ο πατέρας της Δημήτρης έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/1), έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη στον ύπνο του.

Η Φαίη Σκορδά όπως ήταν φυσικό, δεν βρίσκεται σήμερα στην εκπομπή Fay’s Time, την οποία και παρουσιάζει, καθώς έφυγε άμεσα για το Κιλκίς. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά την έναρξη της εκπομπής ανέφερε: «Γεια σας! Καλημέρα ή καλησπέρα είναι λίγο δύσκολο να πούμε σήμερα. Όπως βλέπετε, η καρέκλα της Φαίης είναι κενή, γιατί η Φαίη μας σήμερα βιώνει μια πολύ δύσκολη στιγμή, προσωπική. Ίσως έχετε ενημερωθεί ότι έχει χάσει τον πατέρα της και για όλους εμάς εδώ είναι μία από τις πιο δύσκολες επαγγελματικά στιγμές, να κληθούμε να κάνουμε Fay’s Time χωρίς τη Φαίη».

Ακόμα είπε ότι: «Fay’s Time χωρίς τη Φαίη δεν μπορεί να γίνει βεβαίως! Απλά μηχανικά κάπως θα βγει μια εκπομπή, η οποία έχει ετοιμαστεί από όλη την ομάδα. Οπότε, θα πούμε «Γεια σας» και κάπως, με κάποιο τρόπο να στείλουμε όλη την αγάπη και τη συμπαράσταση στη Φαίη και την οικογένειά της».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ