Κυβέλη Μάρδα – Δημήτρης Πέλκας: Ετοιμάζουν γάμο στην Κωνσταντινούπολη

Στο τέλος Ιουνίου, η κόρη του πρώην υπουργού Δημήτρη Μάρδα, Κυβέλη Μάρδα και ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Πέλκας πρόκειται να παντρευτούν στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι.

Της Αλεξάνδρας Αντωνίου

“Σ’ αγαπώ πολύ, πιο πολύ κανείς, όποιος αγαπά δεν θα γίνει εμείς»… Το τραγούδι της Γλυκερίας και του Κώστα Μακεδόνα επέλεξαν για υπόκρουση στον αρραβώνα τους η Κυβέλη Μάρδα και ο Δημήτρης Πέλκας και όχι τυχαία. Η κόρη του πρώην υπουργού και βουλευτή Δημήτρη Μάρδα και ο ποδοσφαιριστής ζουν έναν μεγάλο έρωτα, τον οποίο προγραμματίζουν να επισημοποιήσουν στο τέλος Ιουνίου.

Η Κυβέλη, η οποία αποφάσισε να ακολουθήσει στην Τουρκία τον αγαπημένο της, όταν πήρε μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στη Φενερμπαχτσέ, έχει αρχίσει ήδη τις προετοιμασίες του γάμου και, σύμφωνα με τον κύκλο της, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το μυστήριο θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Κουμπάροι θα είναι ο Γιώργος Τσονάκας, βοηθός του πρώην προπονητή του ποδοσφαιριστή, και η σύζυγός του. Αμέσως μετά, το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους θα το γιορτάσουν σε έναν ιστορικό χώρο στον Βόσπορο, το «Esma Sultan Yalisi». Τα πάντα οργανώνονται με αγάπη και γούστο. Ο γάμος θα τελεστεί σε στενό κύκλο, ενώ η απόφαση να παντρευτούν στην Κωνσταντινούπολη ελήφθη από κοινού, αφού τα τελευταία χρόνια η ζωή τους είναι εκεί.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ