Κριστιάνο Ρονάλντο – Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Η φωτογραφία στη σάουνα και οι οικογενειακές στιγμές

Στιγμές χαλάρωσης και ευτυχίας θέλησαν να περάσουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ μαζί με τα παιδιά τους, λίγες ημέρες αφού γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλια της κόρης τους Μπέλα Εσμεράλδα.

Τόσο ο παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστής, όσο και η influencer ανέβασαν φωτογραφίες από τις διακοπές τους με τα παιδιά τους στα προφίλ τους στο Instagram.

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ Κριστιάνο Ρονάλντο

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ Κριστιάνο Ρονάλντο

Μάλιστα σε μία από τις φωτογραφίες βλέπουμε το ερωτευμένο ζευγάρι να ποζάρει στη σάουνα. Όπως είναι φυσικό άμεσα οι εκατομμύρια θαυμαστές τους έσπευσαν να πατήσουν like στις φωτογραφίες και να αφήσουν σχόλια στα οποία τους αποθεώνουν.

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ Κριστιάνο Ρονάλντο

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ Κριστιάνο Ρονάλντο

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει έξι παιδιά. Ο πρώτος τους γιος, Κριστιάνο Τζούνιορ, ήρθε στην ζωή με την βοήθεια παρένθετης μητέρας το 2010. Τον Ιούνιο του 2017 γεννήθηκαν τα πρώτα τους δίδυμα, Εύα Μαρία και Ματέο, επίσης με την βοήθεια παρένθετης μητέρας, ενώ τον Νοέμβριο του ίδιου έτους η Ροντρίγκεζ έφερε στην ζωή την κόρη τους Αλάνα Μαρτίνα.

Στις 18 Απριλίου του 2022 η διάσημη influencer γέννησε τα δίδυμα Άνχελ και Μπέλα Εσμεράλδα. Δυστυχώς ο νεογέννητος γιος του ζευγαριού πέθανε κατά την διάρκεια του τοκετού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ