Survivor 2024 – Spoiler 23/4: Χαμός ανάμεσα σε Γιάννη και Σταυρούλα

Ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση αναμένεται να παρακολουθήσουν οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor απόψε (23/4). Οι τόνοι, κατά την διάρκεια του αγώνα για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, θα ανέβουν και ο Γιάννης με την Σταυρούλα θα συγκρουστούν.

Στο χθεσινό επεισόδιο οι Μπλε κατάφεραν να κερδίσουν και στον δεύτερο αγώνα, με τους Κόκκινους να αναγκάζονται να βγάλουν άλλον έναν συμπαίκτη τους στον τάκο. Τελικά η Δώρα Νικολή συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να παλέψει για την παραμονή της στον αγώνα αποχώρησης.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα, νιώθω μια χαρά. Αν είναι τυχερό ή άτυχο να παίξω απέναντι από τον Γιάννη, θα μονομαχήσουμε και οι δυο μαζί. Θα είναι φιλικός ο αγώνας και θα κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός», ανέφερε η παίκτρια των Κόκκινων αφού άκουσε το όνομά της.

Το αποψινό επεισόδιο όπως όλα δείχνουν θα είναι εκρηκτικό. Σύμφωνα με το trailer που έχει κυκλοφορήσει, η Σταυρούλα και ο Γιάννης θα συγκρουστούν στον αγώνα για την τρίτη ασυλία.

Μάλιστα η ένταση ανάμεσα στους δύο παίκτες θα συνεχιστεί και αργότερα, ενώ θα εμπλακούν και άλλοι παίκτες.

«Το θέμα είναι ότι αυτή την στιγμή απέναντι σε μία γυναίκα γύρισε και της είπε: “Θα σου δώσω ένα χαστούκι”. Αυτός είναι ο ανδρισμός!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σταμάτης.

Δείτε το trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ