Κρατερός Κατσούλης: Νέα ανάρτηση από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η μητέρα του – ΒΙΝΤΕΟ

Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ημέρες ο Κρατερός Κατσούλης, καθώς η μητέρα του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει κάνει γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα του, όμως αποκάλυψε ότι δεν έχει κορονοϊό.

Ο Κρατερός Κατσούλης με ανάρτησή του στο Instagram, ανέφερε πως βρίσκεται ξανά στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και «σιγά σιγά έχει αρχίσει και γίνεται μια νέα καθημερινότητα». Ο ηθοποιός μέσω της ανάρτησής του ευχαρίστησε του ανθρώπους του νοσοκομείου και τους followers του για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που έχει λάβει τις τελευταίες ημέρες.

Κρατερός Κατσούλης: «Τι σημαντικό που είναι όμως να συναντάς ανθρώπους στις δύσκολες στιγμές σου»

«Καλησπέρα και πάλι. Εδώ είμαστε πάντα, στο «Σωτηρία». Σιγά σιγά έχει αρχίσει και γίνεται μια νέα καθημερινότητα. Τι σημαντικό που είναι όμως να συναντάς ανθρώπους στις δύσκολες στιγμές σου. Όχι μόνο άξιους επαγγελματίες, αλλά και ανθρώπους. Να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και ευχών. Να είστε καλά» ανέφερε συγκινημένος ο Κρατερός Κατσούλης στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @krateroskatsoulis

«Στην νέα διαμορφωμένη ιδιαίτερη καθημερινότητα μας εδώ στο νοσοκομείο Σωτηρία, αναμένοντας και ελπίζοντας για το καλύτερο. Μεγάλο Ευχαριστώ ξανά σε όλους τους εδώ, ανθρώπους πάνω απ’ όλα, επαγγελματίες, που γνωριζόμαστε μέρα με τη μέρα και περισσότερο, και βέβαια σε όλους εσάς για τις πολύτιμες ευχές και συμπαράσταση. Να είστε καλά με υγεία», έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ